in

UČESNICI PAROVA ZAPALJEN AUTO! Život joj ugrožen, izgleda da je meti bivšeg dečka: Prijeti da će me ubiti!

Automobil bivše učesnice “Parova” Ilijane Vagić (29) zapaljen je u noći između nedelje i ponedeljka u blizini njene zgrade na Novom Beogradu.

Automobil bivše učesnice “Parova” Ilijane Vagić (29) zapaljen je u noći između nedelje i ponedeljka u blizini njene zgrade na Novom Beogradu.

Njen četvorotočkaš je bio parkiran na uglu ulice u kojoj nekadašnja učesnica šou-programa živi, a koji je pokriven kamerama. Ona sumnja da iza svega stoji njen bivši dečko.

– Strašno je to što se desilo. Sumnjam da je to uradio moj bivši dečko, s kojim sam bila dva mjeseca u vezi, ali policija će sve utvrditi. Kada sam shvatila kakav je, prekinula sam svaki kontakt s njim. Proganja me posljednja tri mjeseca. Sve kamere oko moje zgrade su isječene, cvjeće na terasi je uništeno. Prijeti da će da me ubije, čak i moju porodicu. Policiji sam sve prijavila i u sve su upućeni. I dalje sam u šoku zbog ovoga. Bili su vatrogasci i ugasili vatru. Plašim se tog čovjeka – kaže Vagićeva. Inače, Ilijana je poznata kao skandal-majstor.

– Meni je život rijaliti, ono u vili je mala beba za mene. Prije neki dan, misleći da je majka na vratima, otvaram vrata u donjem vešu. Dva policajca koji su došli na kućnu adresu da me hapse. Zbog prekoračenja brzine i neodazivanja na pozive koje sam dobijala. I oni su bili iznenađeni kad su me vidjeli, a moja reakcija je bila da sačekaju da se obučem. Naravno, rekla sam da ću se odazvati i sve se riješilo – rekla je Ilijana u rijalitiju.

Autor: Krtice.net

DETALJI HORORA Ljubavnicu pregazio pa zaklao, a najveći užas ostavio je za kraj

Žene uzdišu zbog nove fotke koju je objavio Miloš