in

Udaje se Ana Bekuta? Nakon poruke koja se dijelila društvenim mrežama, Bekuta odgovorila na pitanja medija

Pjevačica je nedavno proslavila 9 godina ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem.

Pjevačica Ana Bekuta obratila se medijima i najpre razriješila šta je željela da kaže tvitom u kom je napisala da djevojke ne treba da se udaju mlade:

– Naravno da vjerujem, mislim da će moje iskustvo pomoći djevojkama, ženama.U određenom trenutku, kad mi to želimo, ne dobijemo to. Prave stvari se dešavaju kad ih ne očekujemo, u mom slučaju ja sam se prepustila i rekla nek mi Bog pošalje ono što misli da mi treba jer sam izgubila svaku nadu. Ljudi maliciozni to drugačije tumače, moja poruka bila je pozitivna i poruka da ne gubimo nadu bez obzira na krahove, brodolome. Pojavi se pravi čovjek ona kad ste spremni za njega, kad zavolite sebe – objasnila je Bekuta.

Pjevačica je nedavno proslavila 9 godina ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, pa je otrkila kada su sreli, kao i da će naredne godine napraviti proslavu za desetogodišnjicu veze, ali da brak ne planira:

– Ja sam bila u 52. godini svog život, on u 70. godini, zaista sam se načekala. Prva polovina mog života prošla je u traženju. Da smo se ranije sreli, ne bismo se prepoznali. Mi u dvadesetim i tridesetim ne znamo šta je ljubav. Tek u četrdesetim, shvatamo.S mudrošću dolaze neke stvari. 10 godina, obećali smo, proslava. Ne planiram da se udam, ne bih zaista jer to ništa ne bi promijenilo – zaključila je pjevačica.

Autor: K. B.

Društvene mreže se usijale zbog Jelene Karleuše i njene kćerke: Svi u nevjerici gledali u ovaj detalj!

Znate li koji to automobil vozi Aleksandar Vučić? Napokon je objavljena slika, iznenaditi ćete se!