in

Udovica Kobeja Bryanta: Naši životi su tako prazni bez vas

Kobe bi danas napunio 42 godine

Čuveni košarkaš Kobe Bryant koji je tragično nasatradao zajedno sa kćerkom Gigi, prilikom pada helikoptera 26. januara u Kaliforniji, danas bi napunio 42 godine, a tim povodom se oglasila njegova udovica, Vanessa Bryant.

 

Vanessa je tog kobnog dana izgubila supruga i kćerku, a sada je istakla da joj svakog dana sve više nedostaju, pogotovo kada su bitni datumi za njihovu porodicu, kao što je to danas Kobejev rođendan.

 

– O moja dušo. Sretan rođendan. Volim te i nedostaješ mi više nego što ikada mogu da objasnim. Voljela bih da ste ti i Gigi ovde da proslavimo. Voljela bih da vam spremim omiljenu hranu ili rođendansku tortu sa mojom Gigi. Nedostaju mi vaši zagrljaji, osmijeh, vaš glasni dubok smijeh. Nedostaje mi da mi sjediš u krilu kao moja velika beba što i jesi. Stalno mislim na vašu nježnosti i strpljenje. Razmišljam o svemu šta biste uradili kako biste mi pomogli da se nosim sa svime što je stavljeno preda mnom. Hvala što sam odrastala uz vas i što ste me naučili da budem jaka – napisala je ona.

Vanesa se zahvalila Kobeju i Gigi što su joj pokazali da u ljudima uvek vidi ono najbolje.

 

– Svakog dana vidim vaš osmijeh i široke zagrljaje. Bože, koliko mi nedostajete. Naši životi su tako prazni bez tebe i Gigi. Bila sam potpuno slomljena iznutra. Koliko god da želim da plačem, stavljam osmeh na lice kako bi dani za naše kćerke postali malo svijetliji. Nisam ja jaka, one su. One su snažne. Sigurna sam da biste bili ponosni na njih. Svakog dana mame mi osmijeh na lice. Voljela bih da se probudim iz ove grozne noćne more. Voljela bih da iznenadim naše djevojke i poželim dobrodošlicu tebi i Gigi kući. Ljuta sam što nisam ja prva otišla. Uvijek sam htjela da krneem prva da sebično ne bih osjećala tu bol. Trebalo je da ja vama nedostajem. Gigi je trebala da bude ovde sa sestrama. To je trebalo da budem ja – napisala je ona i dodala još:

PROČITAJTE  Glumica iz Princa iz Bel-Aira preminula dan prije 56. rođendana

 

– Znam da te moja Gigi slavi kao uvijek u posebnim danima za nas. Mnogo mi nedostaje moja princeza! Natalia, Gianna, Bianca i Capri ti želimo sretan rođendan. Volim te sada, uvijek i zauvijek – poručila je neutješna Vanessa.

Autor: Zerina K

JK ponovo u Turskoj: Objavila nove vrele fotografije sa odmora

Deset zemalja koje nemaju koronu: Uspiješno se sačuvale od zaraze