in

Uhvaćeni na jahti pored Šolte: Slavna pjevačica i glumac potpuno se opustili

Britanska pjevačica Lily Allen sa svojim dečkom, poznatim glumcem iz serije Stranger Things Davidom Harbourom, plovi Jadranom.

S Lily su na odmoru i njezine dvije kćeri iz prvog braka sa Samom Cooperom, Ethel Mary i Marnie Rose, te pjevačičina prijateljica Lydia O’Brien.

EKSKLUZIVNO 23.08.2020., Solta – Poznata britanska pjevacica Lily Allen sa svojim deckom poznatim glumcem iz serije Stranger Things Davidom Harbourom plovi Jadranom. S Lily na odmoru su i njezine dvije kceri iz prvog braka sa Samom Cooperom, Ethel Mary i Marnie Rose te pjevacicina prijateljica Lydia O’Brein.
Nakon dorucka, Lily i David suncali su se na palubi. Lily je pusila cigarete i pila kavu dok je David povremeno s ju slikao s mobitelom. Kako David ne bi izgorio Lily mu je utrljala kremu za suncanje. Za odmor s Lily David je cak osisao i bradu, koja je njegov zastitni znak.
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon doručka Lily i David sunčali su se na palubi svoje jahte nedaleko od Šolte. Lily je pušila cigarete i pila kavu dok ju je David povremeno fotografirao mobitelom. Kako ne bi izgorio, pjevačica mu je utrljala kremu za sunčanje.

Za odmor s Lily David je čak skratio i bradu, koja je njegov zaštitni znak.

Autor: A. P.

Izlila pet litara benzina na ženu i prijetila da će sve zapaliti, u stanu je bilo i dvoje djece

Genijalni trikovi – evo šta da napravite kada vas ubode pčela, osa ili stršljen