in

Umrla je u snu nekoliko dana nakon 46. rođendana, a slavni muž završio je njenu knjigu zbog koje je uhvaćen serijski ubica

Ljubavna priča glumca Pattona Oswalta (52) i spisateljice Michelle McNamare jedna je od onih na koje je teško ne zaplakati zbog tragičnog ishoda.

Upoznali su se u maju 2003. nakon Pattonova stand-up nastupa u klubu u Los Angelesu. “Tokom svoje izvedbe priznao sam da sam slab na Irkinje i da su one moj kriptonit. Michelle mi je nakon nastupa prišla sa svojim prijateljicama, dodirnula moju lijevu ruku i rekla: ‘Irske cure, lijepo!'”, ispričao je svojedobno Oswalt.

Glumac, koji je poznat po ulozi Spencea u seriji “Kralj Queensa”, ostao je zapanjen njezinim riječima i ljepotom da je ostao stajati na mjestu dok je ona otišla u drugi dio kluba. Ubrzo ga je prijatelj nagovorio da joj priđe.

“Mislim da je to bila odmah ljubav za mene, no njoj je trebalo nekoliko mjeseci. No dobro smo napredovali jer se već u septembru uselila k meni”, rekao je Patton. Par se vjenčao 24. septembra 2005., a 2009. dobili su kćer Alice.

Poznato je da je Michelle bila fascinirana stvarnim ubistvima, posebno onim iz Kathleen Lombardo iz 1984. koje se dogodilo u blizini njezina doma u Oak Parku. Spisateljica je od 2006. vodila svoju internetsku stranicu TrueCrimeDiary (Dnevnik stvarnih zločina) i posvetila se istraživačkom radu zločina.

Posebno se posvetila istrazi serijskog ubojice naziva Golden State Killer koji je ubijao u Kaliforniji. McNamara je radila na svojoj prvoj knjizi “I’ll Be Gone in the Dark: One Woman’s Obsessive Search for the Golden State Killer” kada je preminula u snu 21. aprila 2016. od slučajnog predoziranja lijekovima. Tome je doprinijelo i to što je imala problema sa srcem, a umrla je nekoliko dana nakon 46. rođendana.

PROČITAJTE  Film s jednom od najstrašnijih scena ubistva snimljen je prema stvarnoj osobi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patton Oswalt (@pattonoswalt)

Glumac je u dokumentarcu “Patton Oswalt: Annihilation” rekao da je dan njezine smrti bio drugi najgori u njegovu životu, a da je prvi bio kad je morao tu vijest prenijeti njihovoj kćeri Alice.

Oswalt nije mogao dopustiti da Michellina knjiga ostane nedovršena te ju je dovršio u februaru 2018. uz pomoć Paula Haynea i Billyja Jensena, koji su poznati po pisanju o stvarnim zločinima. To se pokazalo kao dobar potez jer je dosegnula drugo mjesto na listi bestsellera New York Timesa.

Nakon izlaska knjige kalifornijske su vlasti u travnju 2018., kako su izvijestile, uhvatile ubojicu naziva Golden State Killer, a riječ je bila o muškarcu Josephu James DeAngelu. Glumac tvrdi da neće nikad reći da je za to zaslužan rad njegove supruge jer ne žele odati priznanje nekom novinaru ili piscu.

Patton je ponovno nakon smrti supruge pronašao ljubav na Facebooku, gdje je upoznao glumicu Meredith Salenger. Vjenčali su se u novembru 2017.

Inače, u junu prošle godine na HBO-u je izašla dokumentarna serija “I’ll Be Gone in the Dark”, koja se vrti oko Michelle McNamare dok piše knjigu o i istražuje ubicu Golden Statea.

Autor: Krtica.net

POČELE ISPORUKE VAKCINA: BiH sljeduje 108.000 doza

Zabavni test ličnosti: Odaberite jednu mačku i saznajte nešto novo o sebi