in

Umro je Sean Connery: Njegova supruga otkrila koja je bila njegova posljednja želja

Nakon smrti legendarnog glumca Seana Conneryja, njegova supruga Micheline Roquebrune Connery, s kojom je bio u braku 45 godina, progovorila je o njegovim posljednjim trenucima.

“Takav život nije bio za njega. Nije se mogao izražavati u posljednje vrijeme. Barem je umro u snu, bilo je jako mirno. Bila sam uz njega cijelo vrijeme i samo je kliznuo u san. Tako je i želio da bude”, rekla je za Daily Mail.

>>Bili su zajedno 45 godina: Sean Connery do smrti je volio samo ovu ženu<< "Imao je demenciju i to je uzelo svoj danak. Ispunila mu se njegova posljednja želja, da umre bez velike buke", otkrila je Micheline. O svom je suprugu imala samo riječi hvale. "Bio je prekrasan i proveli smo divan život zajedno. Bio je uzor za muškarce. Bit će mi jako teško bez njega, svjesna sam toga, ali nije moglo trajati zauvijek, a on je otišao u miru", dodala je. Sean i Micheline upoznali su se davne 1970., a pet godina kasnije su se i vjenčali. U braku su bili 45 godina. Connery je do smrti bio zaljubljen u svoju suprugu. "Micheline je nevjerojatna žena. Ona je ljubav mog života", rekao je u jednom intervjuu. index.hr

Autor: A. P.

Mekana i nahranjena koža stopala: Pomoć najobičnije banane

SRBIJA I BALKAN SE TRESU Znate ko je uhapšen danas?