in

Usvojila dječaka, a zatim djevojčicu pa otkrila pravi šok

Katie Page, samohrana majka iz grada Parkera u Coloradu, prije dvije je godine usvojila dječačića Graysona koji danas ima dvije godine. Samo mjesec dana kasnije primila je poziv iz doma u kojem je saznala da jednogodišnja djevojčica Hannah hitno treba udomitelje.

Odmah ju je uzela u privremeno skrbništvo i ubrzo počela primjećivati sličnosti između Graysona i nje.

“Bebe su imale vrlo slične karakteristike. Imale su rupicu na bradi i neke slična obilježja koja sam uočila dok sam im mijenjala pelene”.

Katie je vjerovala da su bebe došle od različitih majki jer je biološka majka navela različita prezimena kada ih je smještala u dom. Niko u agenciji za posvajanje također nije sumnjao da je riječ o bratu i sestri. 

Kada je prijateljima i porodici otkrila svoje sumnje, bili su u čudu.

“Bili su šokirani isto kao i ja. Mislili su da sam luda jer sam bila vođena isključivo vlastitom intuicijom, bez konkretnih dokaza. Svoju sam teoriju potisnula dok se nisu pojavile nove informacije”, prenosi 24sata.hr

No, klupko se napokon počelo odmotavati i na kraju se ispostavilo da su Hannah i Grayson imali istu majku, a njihovu je povezanost potvrdio i DNK test.

“Budući da su u rodu, Hannah je bez problema mogla ostati kod mene. Mislim da je Bog ovo namjeravao od samog početka, da im je jednostavno bilo suđeno da se pronađu. Jedva im čekam sve ovo ispričati kada malo narastu”, rekla je Katie, a mi jedva čekamo reakciju djece na priču o posvojenju.

Hannah i Grayson trenutno uživaju u upoznavanju i zajedno sa svojom novom mamom Katie čine veselu porodicu.

PROČITAJTE  Magija na nebu! Večeras će nebo ukrasiti meteori, svakog sata će ih prolaziti 100

“Hannah je prava mala istraživačica i prati malog Graysona u stopu. Preslatki su zajedno”.

Autor: Krtice.net

Svjetski mediji o izborima u Crnoj Gori. Evo šta kažu

DIK: 98,55% uzoraka- Vlast može da formira opozicija