in

UŽARILE SE DRUŠTVENE MREŽE Tijana Ajfon ima novi nadimak i on je urnebesan

Tijana Maksimović Ajfon ima novi nadimak – Veslo i komentari ne prestaju da se nižu

Tijana Maksimović Ajfon ima novi nadimak – Veslo i komentari ne prestaju da se nižu.

Starleta Tijana Ajfon uhapšena je juče u velikoj policijskog akciji “Kristal” i tereti se za podvođenje i prostituciju, a kako je uhapšena kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na žurku upravo iz tpog razoga Tijana je doibla nadimak Veslo, a bilo je i onih koji kažu da nisu znali da je i veslanje uključeno u najstariji zanat na svijetu.

A dok su dvije djevojke iz čamca nepoznate, jedna je i te kako poznata javnosti i u pitanju je Sofija Gačić koja se nekada bavila manekenstvom. Nju su korisnici interneta nazvali Sofija Gaćica, aludirajući na njeno prezime i radnje za koje je optužena.

Korisnici društvenih mreža su otišli i korak dalje, te joj ispod fotografija na Instagramu postavljaju komentare poput “konačno si raskrinkana”, “tvoj rad je uvreda za starlete” i “dobićeš uskoro zatvorsko odijelo”…

Tijana Ajfon je ranijim izjavama pokušala da se predstavi kao djevojka koja samostalno zarađuje i školuje se, ali čak i tada su se pojavile priče da je fakultet koji je pogađala zamolio starletu da ne govori gdje studira jer im ruši integritet.

Naime, Tijana Ajfon je bila srećna kada je upisala državni fakultet, ali šok je ubrzo uslijedio. Iz te akademske ustanove naredili su joj da ne govori gdje studira jer bi time diskreditovala ugled tog fakulteta. Pitanje je samo da li je uopšte položila neki ispit ili je ipak shvatila da visoke škole nisu za nju, piše Blic.

PROČITAJTE  Kako je Tijana Ajfon završila u prostituciji? Nije jedina, svima im je ova stvar zajednička

Autor: Mirza D.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Majka se posvađala sa momkom pa ga gađala bebom. Siroto dijete ima traumatsku povredu mozga

Obratite pažnju, ovo su simptomi srčanog udara