in

(UZNEMIRUJUĆE) Objavljen video likvidacije Davorina Baltića: Dvojica napadača obučena u bijela odijela prišla su automobilu…

Objavljen je video-snimak hladnokrvne likvidacije kriminalca Davorina Baltića, koja se dogodila 1. januara 2018. godine na Vračaru u Beogradu

Objavljen je video-snimak hladnokrvne likvidacije kriminalca Davorina Baltića, koja se dogodila 1. januara 2018. godine na Vračaru u Beogradu. Baltić je bio jedna od žetava brutalnog rata kavačkog i škaljarskog klana.

Snimak likvidacije je objavio danas portal KRIK i na njemu se vidi kako dvojica napadača obučena u bijela odijela prilaze Baltićevom automobilu i sa obje strane, vozačevog i suvozačevog sjedišta, ispaljuju “kišu” metaka.

Jedan napadač imao je pištolj, dok je drugi u ruci držao poluautomatsko oružje. Oni su u garažu ušli odmah za Baltićem, okružili automobil i počeli da pucaju, prenosi Blic.

Baltića su iz službe za sigurnost označavale kao pripadnika kavačkog klana, a on je ubijen dok je svojim automobilom “golf 7” ulazio u garažu zgrade u kojoj je živeo na Vračaru. U kolima je, na suvozačevom mestu, sjedila je policajka Marija Nikolić, inače njegova kuma, koja je u vatrenom obračunu prošla bez povreda.

Ubistvo Davorin Baltić

Egzekutori su bili toliko precizni da su ubili samo Baltića, dok je policajka pored njega prošla bez povreda, što je jasan pokazatelj da je riječ o profesionalcima. Na Baltića je, kako je kasnije pokazao uviđaj, tada ispaljeno oko 60 metaka.

Cijeli snimak brutalne likvidacije zabilježile su nadzorne kamere zgrade u kojoj je ubijeni Baltić živio, a pomenuti video-zapis je sada, nakon više od dvije godine od zločina, objavio KRIK.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Autor: Krtice.net

Htjele su snimiti cool video za TikTok. Pošlo je po zlu, ali video je ipak izuzetno popularan…

BALKAN U SUZAMA Mladić spava na ulici već pet dana i moli da neko udomi njegovog psa