in

Vanessa Bryant blokira fan stranice Kobea Bryanta na mrežama

Vanessa Bryant preko vikenda je obožavateljima Kobea Bryanta poslala emocionalnu poruku u kojoj je objasnila nedavne promjene koje je napravila na svojoj Instagram stranici kako bi mogla krenuti dalje nakon neočekivane smrti supruga.

Vanessa je zahvalila Kobeovim fanovima na podršci, no istaknula je i kako ona i njezina kći Natalia (17) moraju blokirati fan stranice obožavatelja njezinog supruga koje objavljuju fotografije Kobea i njihove kćeri Gigi koji su poginuli u nesreći nakon pada helikoptera 26. januara.

“Natalia i ja morali smo blokirati fan stranice jer je teško doći online i stalno viđati fotografije naše voljene Gigi i Kobea ispod svakog kvadrata na našim stranicama za istraživanje”, napisala je Vanessa. “Blokiranje fan stranica pomoglo je u promjeni algoritma.”

“Sve vas volimo, ali molimo vas da shvatite da smo to trebale učiniti kako bismo mogle krenuti dalje, ne zato što vas ne cijenimo”, dodala je.

Natalia je sličnu poruku također podijelila na Instagramu, gdje je svojih više od milion pratitelja također obavijestila da im je zbog toga bilo “10 puta teže nositi se s gubitkom”.

“Nadamo se da će ljudi shvatiti da, iako fan stranice imaju dobre namjere, čine kretanje dalje težim jer su stalni podsjetnici”, poručila je.

Prošli mjesec Natalia je podijelila fotografiju i poruku na dan na koji bi Gigi proslavila 14. rođendan. “Nedostaje mi tvoj osmijeh svaki dan, ali znam da nas ti i tata uvijek gledate s osmijehom s neba. Volim te”, napisala je tad.

Vanessa i Natalia u međuvremenu su i svoje profile sakrile od javnosti.

PROČITAJTE  SZO izdala saopćenje za Balkan. Situacija je loša, zabrinuti smo

Kobe i Vanessa dobili su još dvije kćeri, Bianku (3) i Capri koja će napuniti 2 godine 4. jula.

Autor: D. K.

Nickelodeon potvrdio da je Spužva Bob Skockani član LGBTQ+ zajednice

Iza kamera kultne serije “Seks i grad”: Štikle su im povrijedile stopala, odabrale su karijeru umjesto djece