in

VANREDNO OBRAĆANJE VUČIĆA Predsjednik Srbije izbezumljen: Ovo je kao u ustaškoj Hrvatskoj i nacističkoj Njemačkoj!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od svih političara i građana u Srbiji da najoštrije osude današnji incident ispred parlamenta, koji je ocijenio kao fašističko divljanje Boška Obradovića

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od svih političara i građana u Srbiji da najoštrije osude današnji incident ispred parlamenta, koji je ocijenio kao fašističko divljanje Boška Obradovića i Saveza za Srbiju, i tako pokažu da je Srbija demokratska zemlja.

Vučić je u obraćanju građanima Srbije koje je objavljeno na njegovom Instagram profilu rekao da su danas “fašističke falange” Boška Obradovića i Saveza za Srbiju fizički napale narodne poslanike, da su ih obarali na zemlju, cijepali njihove sakoe, želeći da pokažu da je nasilje ono što bi trebalo da vlada u Srbiji i ono što bi trebalo da dobije većinsku podršku naroda.

“Zato tražim od svih građana Srbije da na najoštriji mogući način osude fašističko divljanje ovih ljudi i da pokažemo da je Srbija demokratska zemlja”, rekao je Vučić.

On je i od svih političkih predstavnika u Srbiji zatražio da osude incident jer, kako je naveo, političari mogu da se razlikuju po mnogo čemu i da misle drugačije o svim pitanjima, ali fašizam nikada nije bio svojstven Srbiji.

“A ove slike smo mogli da gledamo samo u nacističkoj Njemačkoj tridesetih i ustaškoj Hrvatskoj četrdesetih godina”, rekao je Vučić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Mamina reakcija na kćerine trikove je hit na internetu. Pogledajte zašto

USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE! Procurio snimak Lune Đogani koji nikako nije smio ugledati svijetlo dana