in

VAŽNO ZA SVE GRAĐANE SRBIJE! Mali saopštio: Ovo je adresa na kojoj se odmah možete prijaviti za svojih 100 eura

Već u petak 100 eura stiže penzionerima Srbije i to po automatizmu jer oni ne moraju da se prijavljuju. Lijepa je vijest da je ministarstvo osposobilo sajt i to dva dana prije najavljenog datuma za početak prijave. Ko ne može onlajn, kol-centar počinje sa radom u petak, kako je i najavljeno

Ministar finansija Srbije Siniša Mali jutros je u jutarnjem dnevniku javnog servisa saopštio veoma važnu informaciju za sve punoljetne građane Srbije.

On je saopštio najnovije detalje u vezi sa dodjelom državne pomoći od 100 eura svim punoljetnim građanima Srbije.

Ministar Siniša Mali saopštio je da danas kreće prijavljivanje elektronskim putem za dodjelu državne pomoći od 100 eura preko adrese idp.trezor.gov.rs.

Siniša Mali je rekao da je ovo lijepa vijest jer je dva dana ranije osposobljen sajt pa već od danas građani mogu da se prijave a uslovi su – važeća lična karta i prebivalište na teritoriji Srbije, a novac dobijaju svi punoljetni građani.

Ko ne može onlajn, kol-centar počinje sa radom u petak, kako je i najavljeno, pa će građani moći da se za 100 eura pomoći prijave i telefonom na broj koji će biti blagovremeno objavljen.

Autor: Krtice.net

SAHRANJENA PORODICA ILIĆ IZ LESKOVCA Uznemirujući prizori na sahrani zgrozili javnost

Kolika je imovina estradnjaka: Zavirite u perverzni luksuz koji će vas ostaviti bez daha