in

VEČERAS JE POSLJEDNJI SUPER MJESEC U 2020! Evo kako će to uticati na naše živote! Ništa više neće biti isto!

7. maja pojaviće se pun Mjesec na 17. stepenu Škorpije, koji je ujedno i posljednji Super Mesec u godini. Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima.

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti. Dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!

Donijeće nam nevjerovatnu ljepotu jednog kraja, čišćenje duše i detoksikaciju emocija, kao i odličnu pripremu za period pomračenja koji slijedi.

Ovaj Super Mjesec donijeće nam velike promjene koje imaju veliki uticaj na naš život.

Vrijeme je da se osvrnemo unazad i shvatimo kakva iskustva donose novu životnu lekciju i svijetliju perspektivu.

Imaćemo mogućnost da vidimo kako se sve “kockice” u našem životu polako sklapaju, što nam donosi smirenost i bezbrižan period.

Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima. Kraj ponekad podrazumijeva bol, ali je tako i šansa za novi početak. Kako kada drvo odbaci staro lišće, ono na trenutak izgleda prazno i “golo”, ali ubrzo nastaje predivna zelena krošnja. Priroda je najbolji pokazatelj ciklusa početka i kraja – života i smrti.

Kraj jednog perioda, određene situacije ili odnosa vodi nas u svijet melanholije i zbunjenosti, tako će nam i ovaj kraj Super Mjeseca donijeti nove ljepote i pobjede.

Ako uspješ da pronađeš ljepotu u kraju, uspjećeš i da iskoračiš iz svoje zone komfora i privući ćeš dobre promjene u život.

Duboko udahnite, pronađite snagu za nove životne bitke i sve staro otpustite, a otvorite srce za nove životne ljepote, izazove, oluje i lijepe trenutke.

Ako vam se plače, zaplačite… Ako vam je potreban osmjeh, nasmijte se. Zapalite svijeću za sreću, zatvorite oči i obećajte sebi da ćete biti spremni za novonastale promjene.

PROČITAJTE  ŠVALERACIJA GA DOŠLA GLAVE Muž spremio bizarnu osvetu za ženinog ljubavnika

Posljednji Super Mesec u 2020. godini pojačava osjećaje – postajemo emotivniji. S druge strane, energija Škorpije podstiče vatreni temperament i odbrambeni stav. Imaćete strah od povrijeđenih osjećaja i nećete lako dopuštati ljudima da vam se približe.

Pun Mjesec u Škorpiji može da pomogne u otpuštanju stvari koje nam više ne služe, koje nas sputavaju da ostvarimo uspjeh ili čine da se osjećamo blokirano i sputano.

Ako se prepustimo svojim osjećajima i ako dozvolimo sebi da obradimo emocije, doživjećemo oslobađanje od emotivnog tereta. Pun Mjesec u Škorpiji uvijek je poseban, jer označava da je transformacija uvijek moguća.

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti.

Bez obzira na naš horoskopski znak, svi možemo da koristimo neku od mudrosti Škorpije. Ona nas potiče da donesemo transformaciju i izvršimo promjene u životu onde gdje je to najpotrebnije.

Energija Škorpije je vrlo intuitivna, ali istovremeno i vrlo zaštitnička pa tu energiju takođe možemo da iskoristimo za prilagođavanje svojoj intuiciji i tako zaštiti svoje energetsko polje.

Proveli smo toliko vremena u posljednjih nekoliko mjeseci brinući se o svom fizičkom zdravlju, skrećemo pažnju i na naše energetsko zdravlje pročišćenjem naše aure i energije našeg prostora.

Dakle, u noći posljednjeg Super Mjeseca u 2020. godini, dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!

Autor: Krtice.net

“Kada mjere popuste, Hrvatsku će preplaviti kokain”

Hrvatski ministar potvrdio: Hrvatska otvara granicu sa BiH, moći će se ići na more