in

VELIKA BRITANIJA Intimni odnosi s osobom sa kojom ne živite su od sad zabranjeni zakonom!

Prema najnovijem pravilniku za virus korona, koji bi danas trebalo da stupi na snagu u Velikoj Britaniji, intimni odnosi dvije osobe koje ne žive u istoj kući smatraju se nezakonitim

Prema najnovijem pravilniku za virus korona, koji bi danas trebalo da stupi na snagu u Velikoj Britaniji, intimni odnosi dvije osobe koje ne žive u istoj kući smatraju se nezakonitim.

Prema najnovijim propisima vlade, zabranjeno je druženje u zatvorenom prostoru s osobama koje nisu iz iste kuće, prenosi britanski portal Metro.

Do danas je važilo pravilo da osoba koja uđe u kuću druge krši mjeru krantina, međutim od danas obje osobe će biti procesuirane prema novom amandmanu na Prijedlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, a od tog pravila su izuzete samo osobe u posebnim situacijama, poput sastanka razvedenih roditelja, sahrana, kućne njege ili ako se bave sportom.

Na početku epidemije krajem marta, vlada je pozvala parove da žive zajedno ili da budu razdvojeni dok se situacija ne popravi, a na osnovu nedavno obavljenog istraživanja utvrđeno je da šest od 10 Britanaca nije imalo intimne odnose sa partnerom tokom epidemije.

Autor: Krtice.net

Geni su čudo: Ljudi dijele svoje fotografije i fotografije svojih baka u istoj životnoj dobi

Prisjetila se starih vremena: Lepa Brena rame uz rame sa svojom najvećom podrškom