in

Veljko Ražnatović opleo po Balaševiću: Da li ste normalni? Ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje

Čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 67. godini. Od Balaševića su se oprostili njegovi sugrađani u centru Novog Sada i ispred njegovog doma, Beograđani su palili svijeće kod Doma sindikata i Sava centra, ali i cijela Juga od Vardara do Triglava.

 

Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana se oglasio na svom Instagram profilu, pa iznio drugačiji stav od ostalih.

Naime, on je objavio snimak jednog koncerta koji je Balašević održao u Zagrebu, na kom se tada obratio publici ovim riječima:

 

-Ja inače pjevam na svom maternjem hrvatskom jeziku ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, tzv srpski – rekao je Balašević tada, na šta je Veljko napisao:

 

-Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pišamo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate – napisao je on.

 

(ekskluziva)

 

Autor: Z. K.

Uznemirujuće upozorenje Predraga Kona: Ovo je jedini način

Telefon vas prisluškuje i prati: Poslušaje ove savjete