in

Veljko zaražen koronom, a da li će Stevan biti testiran? Ražnatović se s njim sukobio, pa mu se igrao s djecom!

Veljko Ražnatović u žiži javnosti je posljednjih dana, kako zbog toga što je postao otac, tako i zbog tuče koja se odigrala u Titelu

Veljko Ražnatović u žiži javnosti je posljednjih dana, kako zbog toga što je postao otac, tako i zbog tuče koja se odigrala u Titelu, rodnom mjestu njegove supruge Bogdane. Najnovija vijest je i da je pozitivan na korona virus, kao i njegova majka Ceca Ražnatović.

I dok je “estrada u strahu”, jer su mnogi njeni pripadnici bili na proslavi koja je organizovana povodom rođenja malog Željka, ispituju se i ostali kontakti Ražnatovića. No, tviteraši su podsjetili na potencijalnog zaraženog kog su mnogi zaboravili.

Riječ je o tridesetšestogodišnjem Stevanu Kićanskom, koji se sa Ražnatovićem sukobio ispred porodičnog doma Rodića u Titelu poslije kraće rasprave, zbog čega je završio u policiji. Kićanski je prevezen u Klinički centar Vojvodine, gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede sa lijeve strane lica. On je na kraju pušten kući.

No, sukob je prevaziđen. Veljko je posjetio porodičan dom Kićanski gdje se družio sa Stevanovom djecom:

“Izgladili smo sve. Krivo mi je zbog svega što se desilo. Izvinio se čovjek, danas smo se videli. Sve je ok”, ispričao je Stevan.

Tom logikom bilo bi razumno da se testiraju i ukućani Kićanskog.

Autor: A. P.

TEŽAK DAN ZA ACU PEJOVIĆA: Jučer sahranio majku i pomirio se sa Lukasom

Zaraženo petero djece i vaspitačica iz vrtića na Stupinama