in

Vesna IPAK oprostila Đoletu prevaru: Ljubavnica je morala da dobije otkaz!

Đoletu su bliski prijatelji preporučili da posjeti bračnog savjetnika.

Agonija u porodici Vesne i Đoleta Đoganija zbog prevare polako se stišava. Strasti su se smirile, ali domaćica kuće je donijela važne odluke.

Izvor Kurira kaže da po svoj prilici od razvoda njih dvoje nema ništa, ali i da Đole svojoj ljubavnici, za koju se ispostavilo da je njegova dugogodišnja poslovna saradnica, po hitnom postupku mora da da otkaz.

Ona je godinama završavala sve što ima veze s Đoletovom i Vesninom karijerom, ali nikad nije željela da se eksponira u javnosti. Zato je Vesnu i zaboljelo kad je vidjela u emisiji “Paparaco lov” da njenog muža ljubi žena koja im je i kućni prijatelj, ali i saradnik, jer joj je zabila nož u leđa. Đoganijeva supruga smatra da je to izdaja i da ona ne može više s njima da sarađuje.

Prašina se polako slegla, Vesna zbog djece i medija ne želi da pravi halabuku, ali je mužu jasno stavila do znanja pod kakvim uslovima će ubuduće nastaviti bračnu zajednicu. Ona se klela u Đoleta i njegovu vjernost i posljednjih nekoliko dana je bila i ljuta i zbunjena zbog svega što se izdešavalo, ali i pritiska koji su trpjeli.

Štaviše, Đoletu su bliski prijatelji preporučili da posjeti bračnog savjetnika, koji u ovakvim situacijama može i te kako da im bude od koristi. Otkako je afera odjeknula kao bomba, njima ne prestaje da zvoni telefon, a Vesna na Instagramu više ne objavljuje klipove kako se snima dok igra i pjeva za društvene mreže, ali je juče postavila klip iz svog doma u kom je pomenula i supruga.

– Evo tu je Đoksi, čisti frižider – rekla je ona snimajući leđa svog muža.

PROČITAJTE  Oglasila se Vesna Đogani prvi put nakon spekulacija o prevari!

Vesnino lijepo raspoloženje za društvene mreže je samo maska, a mi smo se uvjerili da je van kamera potpuno drugačija. Ekipa Kurira prekjuče je uslikala pjevačicu ispred zgrade na Novom Beogradu u kojoj žive, a bila je vidno bijesna i van sebe.

U nekoliko navrata pokušali smo da stupimo u kontakt sa supružnicima Đogani, ali oni i dalje odbijaju da odgovaraju na naše pozive i poruke.

Autor: K. B.

Ispovijest Jelene Đoković: Djeca i ja ne putujemo više sa Novakom

Darko Lazić brutalno izvrijeđao Zvezde Granda, takmičenje koje je i njega samog proslavilo!