in

VIDITE LI VI NEŠTO NEOBIČNO: Napravila je selfie pa se šokirala onim što je vidjela u odrazu naočala

Misteriozno…

Sara Medeiros odlučila je napraviti selfie dok je bila sama kod kuće, ali nije očekivala da će u odrazu stakala naočala, koje je u tom trenutku nosila, vidjeti neobičan prizor.


Svoje iskustvo podijelila je na društvenoj mreži Quora, gdje je priznala da ju je čitava situacija poprilično preplašila.

“Ovo sam snimila tijekom ljeta. Naručila sam nove sunčane naočale i trebalo mi je mišljenje kako mi stoje. Poslala sam fotografiju svome dečku i dok sam čekala odgovor, počela sam je pažljivije gledati”, započela je.

“Nije mi trebalo dugo da uočim nešto u odrazu. Imam troje djece, od 18, 14 i dvije godine, ali oni nisu tada bili kod kuće, bila sam sama. Vidjela sam dvije figure u odrazu, jednog dječaka s lijeve strane i jednog, koji je bio viši, s desne. Trebala bih napomenuti i da vjerujem u duhove i sve što se veže uz njih”, dodala je.

I dok su neki internetski korisnici priznali da bi se i oni prepali na njenom mjestu, drugi su pisali kako vjerojatno postoji sasvim logično objašnjenje za tu pojavu.

“Ja ne vidim ono što ti vidiš. To je samo refleksija svjetla. Ponekad su najjednostavnija rješenja najbolja”, napisao je jedan komentator.

Index.hr

Autor: A. P.

ZAVJESE POŽUTJELE OD DIMA, ZIDOVI PROPADAJU! SAMO OVAKO MOŽETE SAČUVATI NJIHOVU BJELINU: Jednostavak trik

Ljudi rođeni u ovom znaku su strastveni, misteriozni, tajanstveni, puteni…..