in

Vila Mile Kunis i Ashtona Kutchera je kao iz najljepše bajke

Puna smirujuće bjeline

Mila Kunis i Ashton Kutcher odlučili su prodati svoju vilu u Los Angelesu, a početna je cijena 13.995 miliona dolara. Riječ je o prvoj kući koju su Mila i Ashton kupili zajedno i otada je bila glavni dom holivudskog para. Smještena u brežuljcima iznad Beverly Hillsa, kuća se nalazi u četvrti poznatoj kao Beverly Hills Post Office.


Bajna vila nalazi se unutar zatvorene stambene zajednice Hidden Valley. Mila Kunis i Ashton Kutcher posjed veličine 683 četvorna metra kupili su 2014. godine za 10.215 milijuna dolara. Kuća na tri kata uređena u stilu bezvremenske klasike ima pet spavaćih soba te pet i pol kupaonica.

U prizemlju se nalaze dnevna soba s kaminom i ručno izrađenim letvicama, glavna blagovaonica i ogromna bijela kuhinja uređena s vintage i modernim uređajima, a ima i šank za doručak s ugrađenim banketom. Na tom katu nalazi se i obiteljska spavaća soba.

Na spratu su četiri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i ormarima. Na nižoj razini smještena je spavaća soba za goste/osoblje, vinska soba s kontroliranom temperaturom u kojoj ima prostora za stotine boca te teretana i sauna.
Kuća ima i vrt koji se prostire na nešto više od pola hektara, s valjanim travnjacima i vrbama, uz kamenu terasu s vanjskom kuhinjom i šankom. U popločanom dijelu dvorišta nalazi se bazen u stilu lagune koji je djelomično zasjenjen visokom živicom, a opremljen je grotlom i spa dijelom.

Komšije su im Adele, Jennifer Lawrence, Katy Perry, Nicole Kidman i Keith Urban te Cameron Diaz i Benji Madden.
Mila i Asthon trenutačno se nalaze u svojoj drugoj kući u kalifornijskom gradu Carpinteriji, smještenoj tik do oceana i vrijednoj deset milijuna dolara, gdje provode karantenu.
izvor: zadovoljna.hr

PROČITAJTE  Vlasnica slučajno obojila mačku u žuto pa njen ljubimac sada podsjeća na Pikachua

Autor: A. P.

Horoskop za juni 2020. – Velike promjene nas očekuju!

Deset evropskih plaža na kojima se možete izolovati do mile volje