in

Viralni par s TikToka šokirao javnost: Mi smo polubrat i polusestra

PAR KOJI stoji iza popularnog TikTok računa s više od 600 tisuća pratitelja šokirao je mnoge od svojih fanova priznanjem da su polubrat i polusestra.

Diana Camila Avila i Jordie Vena postali su viralni s brojnim snimkama i imaju više od 9 milijuna lajkova na TikToku. Par je u početku počeo objavljivati snimke kakve većina parova koji se žele proslaviti na toj društvenoj mreži objavljuje, no izazvali su popriličnu pomutnju kad su priznali da su polubrat i polusestra.

“Upoznali smo se prije šest godina, no počeli smo izlaziti prije tri. Upoznali smo se preko roditelja”, rekla je Diana za LADbible.

@alphafamiliaIt all started on sibling movie night @yungdivide ##stopchallenge ##step ##stepsibling ##alpha ##alphabama ##stepsis ##stepbro ##siblings ##stepsister ##fyp

♬ Meant To Be by Yung Divide – Yung Divide

Dodala je kako je zapravo to bila ljubav na prvi pogled, no zbog načina na koji su se upoznali oboje su prešutjeli svoje osjećaje. No jedne noći kad im nije bilo roditelja, par se počeo ljubiti, a ostalo je, kako se kaže, istorija.

Nakon što su otkrili kako su se upoznali, dobili su brojne kritike na društvenim mrežama. “Sretno s uvjeravanjem roditelja”, jedan je od komentara, a bilo je i onih koji su pisali kako im je neugodno gledati kako se par ljubi.

Autor: Krtice.net

DRAMA U CRNOJ GORI Užasne se stvari dešavaju Dritanu Abazoviću

Dara Bubamara je pokazala 21 godinu mlađeg dečka bogataša