in

Voditeljica šokirala izjavom: Slala sam djecu u Mikinu školu I OPET BIH

Mikina supruga okrivila je roditelje djece za optužbe.

Emisija “Dok anđeli spavaju” Marine Rajević Savić, u kojoj je gošća bila supruga Mike Aleksića, Biljana Mašić, izazvala je veoma burne reakcije javnosti.

Supruga vlasnika škole glume, optuženog za pet krivičnih dela nedozvoljenih polnih radnji na štetu sedam devojaka, iznela je njegovu odbranu a u emisiji su se pojavili i drugi sagovornici koji su ponavljali da je Mika nevin. Marina se sada oglasila i rekla da iskreno veruje da je Aleksić, koji se otkad su odjeknule optužbe nalazi u pritvoru, nevin.

“Sud treba da kaže da li je kriv ili nevin, a ne mediji. Emisiju sam želela da napravim kako bi mogla da se čuje i druga strana priče. Iskreno i duboko verujem da je Mika nevin, i smatram da je ovo velika medijska hajka na njega. Uništeni su mu karijera, život i zdravlje”, rekla je ona.

“Imam hiljadu prijatelja koji su istog stava kao i ja”, rekla je ona i dodala da je potomke slala u Mikin studio, i da bi opet to učinio.

“Unuka mi je išla u Aleksićev dramski studio, da ga puste iz zatvora, opet bih je poslala. I nju i ostalu unučad. Ja tom čoveku verujem”, rekla je ona.

Advokat oštećenih devojaka, među kojima su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, rekao je ranije da je istupanje Mašićeve u javnost “smišljen trenutak”.

“Mislim da je sve pitanje tajminga, neko je procenio da bi u javnosti trebalo da se kreira kontraatmosfera”, rekao je Jugoslav Tintor.

Biljana Mašić indirektno je okrivila roditelje dece za optužbe protiv svog supruga.

“Pokušaću da razumem gnev javnosti i roditelja zato što je tražio da se na šest meseci ode kod zubara, da se nose proteze, da se ispravljaju ravni tabani, da se ne razvijaju kao kod primata prsti na igricama i na telefonima, već da se rade sklekovi, da se trči, o čitanju da ne govorim. Neverovatno sa koliko se lenjosti i mrzovolje suočite čak i kod tih roditelja za neke najnormalnije stvari koje bi sami trebali da iniciraju. Izgleda da im Mika ipak jeste potreban za to, a izgleda da je to neprihvatljivo velikim novinarskim perima koja su se oštrila”, rekla je Biljana Mašić.

PROČITAJTE  Seka Aleksić kratko i jasno: Nisam trudna, debela sam!

U emisiji su gostovali i glumci Vuk Kostić, Goran Sultanović… Stali su u Mikinu odbranu.

“Kad jednog dana odem Bogu na istinu i kada me tamo pitaju što nisam rekao svoju istinu, da je Mika bio dobar i da je bio spreman da pomogne svakome, šta treba da kažem? Te devojke ne poznajem i nikad ništa, ni slično, ni u insinuacijama nisam čuo ni od koga, za sve ove godine, a nas momke je vaspitavao da imamo puno poštovanja prema curama”, rekao je Kostić.

Sultanović je kazao da ne veruje u optužbe jer bi “za 50 godina muških razgovora sigurno čuo bar nešto”.

“Ne mogu da verujem, za tih 50 godina druženja otkrio bi bilo kakav detalj u muškim razgovorima, svakodnevnim. Obe ruke bih stavio da to nije tačno”, rekao je Sultanović.

Autor: K. B.

Život u pandemiji: Blizanci se sastaju na mostu, svaki u svojoj državi

ZLOKOBNO PROROČANSTVO ILI PUKA SLUČAJNOST? Prije 8 godina upozorio da stiže korona, a zatim zašutio