in

VUČIĆ NAJVEĆU LAŽ SERVIRAO 2013. GODINE: Nećete vjerovati šta je obećao građanima Srbije da će imati 2020. godine

Jednu od najvećih laži servirao 2013. godine na proslavi pet godina od nastanka Srpske napredne stranke.

“Ne krijemo da je cilj da Srbija 2020. godine postane punopravni član Evropske unije. I mi ćemo taj zadatak da ostvarimo. Vi znate da, za razliku od drugih, kad kažemo da ćemo neki zadatak da ostvarimo, mi ćemo to stvarno i da uradimo”, kao iz topa je rekao Vučić te 2013. godine pristalicama SNS. Obećanje, naravno, do dana današnjeg nije ispunio, baš kao ni mnoga prije njega.

Aleksandar Vučić je pun samopouzdanja kada izriče obećanja, neko ko gleda sa strane rekao bi da nema šanse da ga ne ispuni. Međutim, kada se nešto izjalovi, kada ne pođe onako kako je predsjednik SNS i u slobodno vrijeme predsjednik Srbije zamislio, slijede “izvlačenja”, nemušta objašnjenja, nova obećanja, pomjeranje rokova…

Volio je Vučić tokom ovih osam godina vladavine da narodu servira mnoga obećanja, iako je i sam bio svjestan da većina njih ne mogu da se ostvare. Ali, ko o tome mari – bitni su glasovi na izborima, piše Direktno.rs.

Tako je jednu od najvećih laži servirao 2013. godine na proslavi pet godina od nastanka Srpske napredne stranke. Tada je govorio o vanjskoj politici Srbije i ulasku u Evropsku uniju.

– Večeras ću vam to prvi put reći, ne krijemo da je cij da Srbija 2020. godine postane punopravni član Evropske unije. I mi ćemo taj zadatak da ostvarimo. Vi znate da, za razliku od drugih, kad kažemo da ćemo neki zadatak da ostvarimo, mi ćemo to stvarno i da uradimo – rekao je Vučić prije sedam godina.

PROČITAJTE  Zmija, Doktor, Mutavi, Zvijer: Kako su srbijanski kriminalci dobili nadimke

SMRŠAO 70 KILOGRAMA! Ovo je plan ishrane Darka Lazića

BBC JAVLJA Otkrili su način kako da odredite da li imate grip ili COVID, probajte ove namirnice