in

Vučić tvrdi: Nikada nisam ukrao pare, popio kafu, zapalio cigaretu i probao drogu

Ako institucije potvrde da je Palma nešto uradio, neću da ga vidim, istakao je Aleksandar Vučić

Predsjednik Aleksandar Vučić je u pretprazničnom intervjuu za “Blic” dao opširnu analizu praktično svih aktuelnih deđavanja u Srbiji. Posebno su interesantni dijelovi u kojima govori o borbi protiv kriminala.

– Nikad nisam ukrao pare, nisam popio kafu, zapalio cigaretu, probao ili video drogu.

Ovim riječima predsjednik Srbije govori o sporna dva minuta snimka sa naplatne rampe Doljevac, komentarišući informaciju da sproni dio snimka koji nedostaje posjeduje Dijana Hrkalović.

– Pa kakve veze to ima sa mnom? I da su nestala ta dva minuta, to ima veze sa Dijanom Hrkalović, ne sa mnom. Jer sam ja njih pitao da oni meni daju informacije, ne ja njima. Nikad u životu ne bih zaštitio nijednog ubicu. Nikad nisam ukrao pare, nisam popio kafu, zapalio cigaretu, probao ili video drogu. Dok sam išao na utakmice, tukao sam se sa onima koji su duvali lepak ili probali travu, to svi znaju, rekao je predsjednik u intervjuu.

Vučić je, pored toga, govorio i o drugim aktuelnim temama poput slučaja Palma.

Na pitanje da li zna ko je naredio njegovo prisluškivanje, odgovorio je:

– Da, znam, a na nadležnim organima je da utvrde. To je stvar institucija, postoje tu i teže stvari, vjerovali ili ne, od prisluškivanja šefa države. I nije reč ni o kakvom femkanju, ni o foliranju, niti o tome da vas je neko uhvatio da razgovarate s ljudima s one strane zakona. Ni protiv jednog lica s kojim sam razgovarao nije podignuta ni krivična ni prekršajna prijava.

PROČITAJTE  LJUBAVNA SVAĐA POSTALA HIT: Djevojka udarala glavom u izlog!

Na pitanje da li mu je problem što je u u koaliciji s Palmom kome se ozbiljne optužbe stavljaju na teret istakao je da taj bi problem odmah riješio ako se pokaže tačan

– Problem bi mi bio i taj problem bih rešio odmah ukoliko se pokaže da je to tačno. S takvim ljudima neću da sjedim, neću da ih vidim, a ne da budem u koaliciji. Ja imam žensko dijete, ne pada mi na pamet da sjedim s takvim ljudima. A zamislite da sjedim s onim koji mi tuče kćerku, pa mene, pa majku moje kćerke. Oni bi hteli da vode zemlju. Ovo što sam vam rekao nisu čampras divani, tračevi, to su priznanja njihova u policiji. Ako institucije potvrde da je Palma nešto uradio, neću da ga vidim. Ali, da vjerujem siledžiji i onoj (Marinika Tepić, prim. nov.) koja je kod njega zaposlena, ne pada mi na pamet, istakao je Vučić.

Da li dolaze do vas procjene „Vučića neće srušiti opozicija, srušiće ga njegovi“?

– Ne samo da nemam nikakav strah, možete da me srušite kad god hoćete. Postavlja se pitanje šta je moje nasleđe. Moje nasleđe su veće plate, najveće u istoriji Srbije. Znate li kada su penzije bile veće? Ne znate. Moje nasleđe su više puteva za godinu dana nego za čitav period od ‘45. do 2012, više pruga, najviše bolnica i kliničkih centara u istoriji, muzeja, gradićemo koncertne dvorane…, zaključio je on.

 

Autor: Krtice.net

PSIHIJATRIJSKI SLUČAJEVI Dvije žene napravile neviđen skandal u Crkvi svetog Marka u Beogradu!

Baka Prase imao plastičnu operaciju? Procurila stara slika: Nećete vjerovati kako je nekad izgledao