in

Vučićev zastupnik nakon incidenta ispred Skupštine Srbije se pravda: Nisam držao nož, ovo je privjesak

Poslanica SSP-a u Skupštini Srbije Marinika Tepić objavila je na Twitteru fotografiju incidenta ispred Skupštine Srbije, na kojoj se vidi zastupnik sa liste SNS-a Marijan Rističević

Poslanica SSP-a u Skupštini Srbije Marinika Tepić objavila je na Twitteru fotografiju incidenta ispred Skupštine Srbije, na kojoj se vidi zastupnik sa liste SNS-a Marijan Rističević. Tepić je navela da je Rističević u ruci držao nož, što na prvi pogled i djeluje tako. Međutim, on za Nova.rs navodi da u ruci nije držao nož, već ključ svog automobila.

“Od nje su prvo napravili ruglo, sada i opasnu po život?! Ovo su ti uslovi za izbore? Više ne unose šipke i pištolje kao njihov Šešelj, prešli su na noževe”, napisala je Tepić.

Međutim, Marijan Rističević kaže za Nova.rs da u ruci nije imao nož, već privjesak za ključeve svog automobila.

“Odakle vam to da ja nosim nož? Pogledajte dobro fotografiju. Jeste li sigurni da je to nož. E pa nije”, rekao nam je Rističević.

On navodi da nijedan zastupnik ne može da uđe u parlament sa noževima.

“Vidite li da su mi obe ruke zauzete? Da u jednoj držim kesu i telefon, a u drugoj privezak sa ključevima”, kaže Rističević, a da bi dokazao da nož u ruci nije imao, poslao je na adresu portala Nova.rs fotografije svojih ključeva.

Prilikom prekjučerašnjeg incidenta ispred Skupštine Srbije došlo je do guranja i koškanja poslanika Dveri i SNS-a, a kako se moglo vidjeti na fotografijama koje su objavljene, u tom incidentu pocijepan je sako Marijana Rističevića.

Autor: Krtice.net

10 najvećih životinja na svijetu. Za neke od ovih zvijeri niste ni znali da postoje

Pablo Escobar bio je brutalni kriminalac, hladnokrvni ubica, ali to nije sve. Ima stvari koje će vas zapanjiti