in

YouTuber poginuo na 25. rođendan: Ono što je snimio pred smrt ledi krv u žilama

Youtube zvijezda Corey La Barrie poginuo je u prometnoj nesreći u nedjelju navečer dok je slavio svoj 25. rođendan

Youtube zvijezda Corey La Barrie poginuo je u prometnoj nesreći u nedjelju navečer dok je slavio svoj 25. rođendan.

Prema TMZ-u, navodni vozač, zvijezda reality showa Ink Master Daniel Silva bit će uhapšen pod optužbom za ubistvo. Američki tabloid navodi kako se 26-godišnji Silva McLarenom zabio u prometni znak i drvo. La Barrie koji je bio na suvozačkom mjestu u bolnici je proglašen mrtav.

Snimke s društvenih mreža, YouTubera koji je imao gotovo 350 hiljada pretplatnika, na toj platformi prikazuju Coreyja kako pije i pleše u svom domu u Los Angelesu ranije taj dan.

“Srce mi je sada slomljeno, na njegov 25. rođendan… bio je jako pijan i ušao je u automobil s pijanim vozačem. Nema riječi kojima mogu opisati tugu koju osjećam zbog gubitka djeteta”, napisala je njegova majka jučer na Instagramu.

Posljednju snimku na YouTubeu Corey je objavio uoči rođendana. Najavio je da bi se s prijateljima i cimerima mogao napiti, a uz video je napisao kako će ga obrisati za 24 sata. “Ono što je toliko ludo je da je najavio brisanje videa za 24 sata. Mislio je da će doživjeti drugi dan, što je toliko ludo i zastrašujuće, pokazuje da nikad ne znate kad ćete otići ni kad vam je posljednji dan”, samo je jedna od reakcija ispod snimke gdje se mnogi opraštaju od njega.

Autor: Krtice.net

Marina usvojila sina i 13 godina kasnije odlučila da se uda za njega

Instagram uveo novu opciju: Evo čemu služi i kako je koristiti