in

ZA 4 MINUTA OSTALA BEZ OBA SINA Potresna ispovjest majke nastradale braće tjera tugu u srca

Od kilo mesa sam ih očuvala, stavila ih na svoje noge. Za njih sam živela, sad sam i bez njih ostala. Da ne da bog nikome ovakvu sudbinu – jedva izgovara uplakana žena

Kako majka da preboli kad izgubi dva sina, oba svoja djeteta?! Cijeli život sam se mučila za njih, podigla ih od kile mesa, a izgubila sam ih za samo četiri minuta.

Ovim riječima, promuklim glasom od plakanja, počinje ispovjest za Kurir Zorica Petrović, koja je u saobraćajnoj nesreći kod Umke izgubila sinove Aleksandra Penezića (32) i Miloša Petrovića.

Slomljena od bola i tuge, nesrećna majka

– Od kilo mesa sam ih očuvala, stavila ih na svoje noge. Za njih sam živela, sad sam i bez njih ostala. Da ne da bog nikome ovakvu sudbinu – jedva izgovara uplakana žena i dodaje:

– Cijeli život sam se mučila. Bila proganjana i tučena, ali sam zbog njih ostajala jaka. Aleksandar mi je ostavio bar unučiće, za njih će baka da se bori, a od Miloša ni to nemam. Tugo moja teška i preteška… Ne znam da li ću imati snage da ovo prebolim – pita se Zorica, koja je prije nekoliko godina izgubila supruga, Miloševog oca.

PROČITAJTE  Kad su izvršili obdukciju žrtve korone u SAD ljekari zanijemili: Ovo je užasno!

– Ostala sam sama – dodala je i zajecala.

Majka kaže da još uvijek sa sigurnošću ne zna kada će biti sahrana njenih sinova, ali da planiraju da to bude u petak u Barajevu, gdje je živjela sa njima.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u ponedeljak, kada su se braća Aleksandar i Miloš vraćali kući s posla. Aleksandar je bio za volanom njihovog BMW, a Miloš je bio na mjestu suvozača. Auto je iznenada sletio s puta u mjestu Umka i zakucao se u banderu, a braća su stradala na licu mjesta.

Autor: Krtice.net

10 najvećih dječjih strahova

Planula kuća u Kruševcu dok su 3 djevojčice spavale. Jedva pobjegli kroz prozor, a plamen im odnio sve što su imali