in

ZA 5 DANA POČINJE NAJMOĆNIJI ASTRO PERIOD U GODINI, JUPITER ULAZI U ZNAK RIBA: Evo kakve nam promjene donosi!

Jupiter, planeta sreće i obilja, 13. maja ulazi u znak Riba poslije 11 godina. Posljednji put bio je u ovom znaku u decembru 2010. godine, a sada če vladati našom energijom u 2021. godini, piše Lovesensa.rs

Jupiter će ostati u Ribama do 28. jula 2021. godine, kada će posljednji put ući u Vodoliju da završi neki nedovršeni posao i isporuči nam darove. Jupiter će se kasnije vratiti u Ribe 29. decembra 2021. godinei ostaće u ovom vodenom znaku u većem delu 2022. godine.

Kako biste najprije mogli da nagovestite šta će vam se događati dok je Jupiter u Ribama, prisjetite se koje teme su za vas bile važne u 2010. godini. Šta je najbitnije što vam se događalo u tom periodu života?

To ne znači da će se ponoviti isti događaji iz 2010. godine, ali možete primetiti kako napredujete u vidu dobijanja darova koje ste zaslužili ili koristite lekcije koje ste naučili iz prošlosti. Videćete neke slične obrasce ponašanja iz ovog perioda, a možda će se i raščistiti neke stvari koje su ostale nejasne u prošlosti.
Jupiter u Ribama donosi vam zdravu dozu dobre energije. Ovo je pozitivno vrijeme i trenutak da zablistate i pokažete koliko zaista možete i umete.

Napokon preuzImite nagrade za svoje zasluge. Povežite se sa srećnom energijom i obiljem. Razmislite tokom ovih dva mjeseca kako možete usmeriti pažnju na svoj životni cilj i kako da ostavrite prave rezultate.

Jupiter u Ribama je sanjarska energija i može pojačati našu kreativnost i maštu. Ovo može biti energija koja nas “gura” naprijed ako radimo na kreativnim projektima ili projektima koji se bave maštom, idejama, alternativnom stvarnošću ili mistikom.
Takođe, može donijeti obilje i širenje na našim kreativnim i intuitivnim projektima. Ukoliko ste na nečemu naporno radili, znajte da je moćna Jupiterova energija na vašoj strani i
šalje vam podršku.

PROČITAJTE  Ako ih pokušate promijeniti, izgubit ćete ih: 4 horoskopska znaka “Uzmi ili Ostavi”

Haber.ba

Autor: A. P.

TONIJEV OTAC UZOK RASKIDA DARE U TONIJA! Evo kako im je uništo vezu!

Viktor ne skida ruke sa nje: Brenina buduća snaha pokazala čime raspolaže!