in

Zabavljao se u isto vrijeme sa dvije žene: Priredile su mu NEZABORAVNU OSVETU, a sebi uživanje

Suparnice koje nisu znale jedna za drugu postale su prijateljice.

Kristen Bišop (33) i Sofi Miler (26) zabavljale su se u isto vrijeme sa izvjesnim Adamom, a da to nisu znale.

Kada su saznale tu nevjervoatnu istinu, nisu bile ljute jedna na drugu, već su zajedničkim snagama htjele da se osvete čovjeku sa kojim su se zabavljale, a uz to su i sebi dale oduška.

Mlada zubarka iznenada UMRLA, a okolnosti smrti potpuna su MISTERIJA: Reči majke i sestre ulivaju jezu

Kristen je otkrila da je Adam vara kada ga je pozvala da ga pita da li da podgrije pasulj ili da ga baci, a u tom trenutku javila se Sofi.

Da bi mu se i jedna i druga osvetile, smislile su pakleni plan.

Kristen i Adam su, naime, planirali osmodnevno putovanje u Istanbul, a kada su došli na aerodrom, rekla mu je da zna da je vara sa Sofi, na šta je on ostao zapanjen.

U tom trenutku pojavila se i Sofi, koja je zajedno sa Kristen otputovala u Tursku umjesto Adama.

– Saznala sam da uporedo ima još jednu vezu četiri dana prije putovanja i ne znam kako mi je ovo palo na pamet. Uglavnom, Sofi i ja smo se fenomenalno provele u Istanbulu. Od tenutka kada smo se upoznale, vidjele smo da smo po svemu slične, a povezale su nas nesretne okolnosti – rekla je Kristen, inženjer iz Hjustona, dodajući da je ovo osmodnevno putovanje sa svojom suparnicom bilo i više nego sjajno i da je pronašla prijateljicu, prenosi Dejli star.

Kristen je, inače, Adama upoznala na sajtu za upoznavanje prošle godine, a nakon godinu dana veze, rezervisali su odmor u Turskoj.

PROČITAJTE  Neke greške su NEPOPRAVLJIVE: Dolaze hirurzima kad estetske korekcije kod nadriljekara pođu po zlu

Možda bi zajedno i otišli da se Sofi nije javila na Adamov telefon u momentu kada ga je pozvala zbog pasulja.

Avionske karte, kao i hotelske rezervacije u Turskoj, Kristen je umjesto Adamovog promijenila na Sofino ime, a sada već bivšem dečku poručila je da je više nikad ne zove.

Druga njegova ljubavnica, Sofi, takođe nije znala za njegovu vezu sa Kristen, a i ona je nakon toga odlučila da ga ostavi, s tim što je i njoj bilo drago jer je upoznala novu prijateljicu, piše “Objektiv“.

Haber.ba

Autor: A. P.

Umro muškarac koji je od Covida bolovao čak 14 i po mjeseci

Komšije tvrde da je očuh pretukao dječaka jer je bio “previše sretan” što vidi majku