in

Zakoračila u šesto desetljeće života, ali ove namirnice ipak neće vidjeti na meniju Jennifer Lopez

Svijet se polako vraća u ‘novu normalu’, a jedva je to dočekala i Jennifer Lopez koja je na društvenim mrežama podijelila prizore sa snimanja najave za NBC-jevo reality natjecanje ”World of Dance” koje sama producira, a koje na ekrane stiže 26. maja

Svijet se polako vraća u ‘novu normalu’, a jedva je to dočekala i Jennifer Lopez koja je na društvenim mrežama podijelila prizore sa snimanja najave za NBC-jevo reality natjecanje ”World of Dance” koje sama producira, a koje na ekrane stiže 26. maja.

Iako se prepustila spretnim rukama cijelog tima stručnjaka, teško je povjerovati da je ova diva zakoračila u šesto desetljeće života.

Svoj izgled glumica dva puta nominirana za nagradu Zlatni globus duguje discipliniranom pristupu vježbanju i prehrani o kojima priča sasvim otvoreno. Ali, posljednju ‘’tajnu’’ s menija pjevačice i glumice iz Bronxa otkrio je njezin osobni kuhar Kelvin Fernandez koji je naveo dvije vrste namirnica koje pjevačica ne jede. “Jennifer nije ljubiteljica voća, ali njezina djeca vole svježe bobičasto voće. Također, ne voli losos pa kad je ova riba na meniju , za Jennifer moram pripremati jelo od brancina ili bakalara. Ona jednostavno nije ljubitelj teksture i okusa lososa”, rekao je 33-godišnji kuhar.

Osim što je u karanteni pazila na održavanje linije, Jennifer je nerijetko bodrila svoje sugrađane na prvim crtama te ostale pozivala da ostanu kod kuće. Uključila se i u humanitarne akcije tokom kojih je nerijetko isticala kako se susjedi trebaju brinuti jedni za druge, ali i progovorila o važnosti osiguranja potrebnih uvjeta kako bi djeca mogla nastaviti školovanje. Ipak, javnost nije blagonaklono dočekala vijest da je Jennifer i njezinom zaručniku Alexu Rodriguezu dopušteno korištenje zatvorene teretane u Miamiju unatoč zabrani rada takvih objekata za vrijeme pandemije.

 

 

Autor: E. S.

Sezona niskih cijena u Hrvatskoj: Na hvaru je prošle godine omlet koštao 24 eura a sad je noćenje 18…

Uhvaćeni s prostitutkama: Slavne osobe koje su potrošile bogatstvo na seksualne usluge