in

Zaljubljeni ste u Vodoliju? Ovih 5 stvari bi trebalo da znate

Konačno ste našli muškarca za kog mislite da je “onaj pravi”, i sve se čini idealno. Međutim, ako je u pitanju Vodolija, dobre su šanse da postoje neke stvari koje ćete teško uočiti na prvi pogled.

1. Teško iskazuju osećanja

Iako je saosjećajan i brižan, razgovori mu nisu jača strana. Zbog toga ponekad može da izgleda kao da se “udaljava” od vas. Međutim, to nije slučaj. Vodolijama je veoma stalo do vas, vaših osjećanja i vaše veze. Oni to samo ne znaju da iskažu.

2. Sve što im kažete primaju “k srcu”

Ako ste ljuti na muškarca Vodoliju, budite oprezni sa stvarima koje izgovarate. Oni se lako uvrede čak i kada nešto kažete u afektu. Ako ste ljuti što vas nije pozvao i kažete nešto poput “nikad me više ne zovi”, nemojte da se začudite ako se to zaista i dogodi.

3. Veoma su pouzdani

Kada nije u romantičnoj vezi, ovaj muškarc biće spreman za izlaske sa društvom 24/7. Međutim, ako smatra da ste se zaista povezali na nekom dubljem nivou, on je spreman da bude uz vas kad god vam to treba i možete biti sigurni da vas neće iznevjeriti.

4. Neće vam reći ako mu se ne sviđa kuda ide vaša veza

Ako vam se čini da u vezi nešto ne štima, a muškarac Vodolija se čini povučenim, verovatno je vrijeme da ponovo razmislite ima li svrhe da budete zajedno. Zašto samo ne kaže šta mu smeta? U njihovoj je prirodi da izbjegavaju neprijatne situacije, pa mu samo dajte malo prostora da prođe sve “opcije”.

PROČITAJTE  Svi mi imamo neke tajne želje: Evo šta horoskopski znakovi zapravo žele u vezi

5. Često im je potrebno vrijeme da se posvete sebi

Kao što vole da se zabavljaju sa društvom kada nisu u vezi, isto tako muškarci Vodolije žele i neko vrijeme kako bi sami razmišljali o svojim osjećanjima. Najvažnije je da se zbog ovoga ne uvrijedite – sigurno i vama s vremena na vrijeme dođe želja da se osamite.

Autor: D. K.

Kukavica preletila 12.000 kilometara i zapanjila naučnike

Zaljubili su se nakon što ga je pogodila bocom vode, a poslije samo 14 mjeseci rastali su se preko SMS-a