in ,

Zašto kraljica uvijek nosi svoju kutiju čokolade?

Kraljičina bivša dama Pamela Hicks otkrila je da kraljica Elizabetha tokom posjeta nosi ličnu zalihu slatkih poslastica, jer ostatku porodice ne može da vjeruje.

Kraljica Elizabeta prinuđena je da uvijek nosi sopstvenu kutiju čokolade, prema riječima njene rodice.

Iako je kraljica, dešava se da neke slatkiše na može da ostavi u sobi bez nadzora. Pamela, bliska prijateljica i dama, otkrila je neke zanimljive činjenice iz Elizabetinog života u dokumentarnom filmu “Moje godine sa kraljicom”.

Ona je pored kraljice odrastala, bila joj djeveruša na svadbi, pratila ju je na mnogim dugim putovanjima… Ovaj put Pamela je otkrila zanimljivu i smiješnu priču u vezi sa čokoladama.

Objašnjava da bi, kada bi kraljica otišla kod nekoga u posjetu, uvijek ponijela kutiju čokolada za domaćicu, ali i ličnu kutiju za sebe, koju ne bi željela da podijeli sa ostatkom svoje “pohlepne” porodice.

Dama Pamela, praunuka kraljice Viktorije i rođaka princa Filipa, rekla je da je kraljičina strana porodice ta koja nije mogla da se suzdrži.

– Ona ima svoju kutiju čokolade i naučila je da je drži u svojoj sobi, inače kaže da je porodica toliko pohlepna da ih svi jedu prije nego što ona to uradi. Ne i naša porodica, nego njena porodica – rekla je Pamela.

Autor: Krtice.net

Njemački profesor: U vakcini je spas, nećemo se vratiti u normalu kao prije

Zašto se plašim da zatrudnim u Srbiji