in

Zavirite u 18 miliona dolara vrijednu vilu u kojoj žive Meghan i Harry

Meghan i Harry nedavno su se preselili u Los Angeles, a otkriveno je gdje žive. Radi se o vili holivudskog tajkuna kojeg su upoznali preko zajedničke prijateljice Opre Winfrey

Meghan i Harry nedavno su se preselili u Los Angeles, a otkriveno je gdje žive. Radi se o vili holivudskog tajkuna kojeg su upoznali preko zajedničke prijateljice Opre Winfrey.

Princ Harry i Meghan Markle preselili su se nedavno u Los Angeles, a sada je otkriveno da žive u turboluksuznoj vili na Beverly Hillsu koja pripada holivudskom tajkunu Tyleru Perryju.

Daily Mail javlja kako kraljevski par nikada nije viđen u javnosti s Perryjem, no vjeruju kako su se upoznali preko zajedničke prijateljice Oprah Winfrey. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i njihov sin Archie 18 miliona dolara vrijednu vilu nazivaju domom otkako su se preselili u Meghanin rodni grad.

Vila se nalazi u ekskluzivnom kvartu koji nadziru zaštitari, stara je 50 godina, a ima 12 kupaonica i osam spavaćih soba. Nije poznato jesu li Meghan i Harry vilu iznajmili ili ondje borave kao gosti, no nema podataka da je vila prodana.

Kraljevski par u Los Angelesu je u kućnoj karanteni, a paparazzi su ih uhvatili tek nekoliko puta, od kojih jednom kako volontiraju.

Početkom ove godine objavili su kako se povlače s kraljevskih dužnosti, od kojih su službeno odstupili zaključno s 31. marta ove godine.

Autor: Krtice.net

Stručnjaci objasnili drugačiji izgled lica Adele nakon šokantne transformacije. Nikad nećete pogoditi

SUZA SUZU STIŽE! Malog Aleksandra su pitali šta je sreća: Njegov odgovor je lekcija čovječanstvu