in

Zavodljivo se izvijala i plesala oko slavnog supruga, ali njegova je reakcija sve oborila s nogu

Jedna od posljednjih objava glumice Lise Rinne na njezinu profilu na Instagramu oduševila je i oraspoložila njezine obožavatelje, od kojih se mnogi još uvijek nalaze u izolaciji zbog koronavirusa.

Naime, 56-godišnja zvijezda pokazala je svoje umijeće tverkanja dok je zavodljivo plesala oko svog supruga, također popularnog glumca Harryja Hamlina. No njega se takav ples očito nije dojmio jer ju gotovo nije ni doživio dok se bavio uređivanjem vrta.

“Kako mu uspijeva ostati tako ozbiljan?”, “Ovo su najbolji plesni pokreti”, “Haha, ovo mi je dosad tvoj najbolji video”, “Urnebesni ste”, “Mislim da je Harry Hamlin naše nacionalno blago. Presmiješno je kako nastavlja s vrtlarenjem dok ti tako plešeš”, “Harry nije ni trepnuo”, “Bome me ovo sad nasmijalo”, “Harry te ignorira, ali pokazala si jak karakter”, “Ma Harry je već nagrađivan glumac”, napisali su joj obožavatelji u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

We’re Gardening. ????? “ You don’t have the luxury of time. You have got to say what’s on your mind. “ @madonna

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna) on

Društvene mreže dodatno je zagrijala činjenica da je Lisa ispod bijele majice bez rukava nosila sportski grudnjak, a ispod svega su joj se jasno nazirale bradavice.

Harry i Lisa upoznali su se prije nego što je ona postala slavna glumica, i to slučajno, u jednom restoranu u Los Angelesu.

“Upoznali smo se u restoranu. Radila je u trgovini sa sunčanim naočalama, u noćnoj smjeni prodavala je sunčane naočale. Poznavao sam vlasnika, zapravo sam večerao s njim kada mu je ona donijela ključeve trgovine nakon što joj je radno vrijeme završilo. I tada smo se upoznali”, prisjetio se sa smiješkom Harry gostujući nedavno u showu “The Jess Cagle”.

Par se vjenčao 1997. godine u Beverly Hillsu, a imaju i dvije kćeri, danas 21-godišnju Delilu Belle i 18-godišnju Ameliu Grey. Harry iz prethodne veze s glumicom Ursulom Andress ima 39-godišnjeg sina Dimitrija Alexandera. Osim s Lise, u braku je od 1985. do 1989. godine bio s Laurom Johnson, a od 1991. do 1992. godine s Nicolette Sheridan.

Autor: D. K.

Ovo je jedina članica porodice Kojić koja još uvijek prati Severinu na Instagramu

Zastrašujuću masku slučajno su pronašli, a film je prvo bio zabranjen za gledanje mlađima od 17 godina