in

“ZBOG NJEGA SA ROĐENOM SESTROM NISAM PRIČALA” Tanja Savić zbog muža bila posvađana sa svima!

Težak život

U emisiji “Magazin In” voditeljka Sanja Marinković ugostila je poznate dame: Tanju Savić, Vesnu Stanojević, Snežanu Dakić, Gocu Božinovska i Ivanu Stamenković Sindi.

Tanja je priznala da je njen suprug Dušan Jovančević uspio da je odvoji od porodice i posvađa sa svima, što su ostale gošće prokomentarisale kao klasičnu manipulaciju.

Uspio je, ja sa svojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana. Rekao mi je da mi rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi – rekla je Tanja.

Uvijek je jedan od postulata da te izoluje, sve drugarice nisu dobronamjerne, roditelji su koristoljubivi, drugovi te stalno muvaju, niko nije dobar za tebe, samo on, onda si ti izolovana i radi šta hoćeš, jer nemaš svoj krug podrške – navela je Snežana.
Imaš i drugu vrstu manipulacije: “Ti si najbolja, ti si najpoštenija, nisu te drugarice za tebe, sklanjaj se od njih, da te ne upropaste, da te ne unište” – istakla je Goca.

Tanja se u emisiji prisjetila i kako je otpočela njena ljubav sa Dušanom, koji je tada za nju bio najbolji muškarac na svijetu.

To je bilo prelijepo, ja sam mislila da je mene sam Bog pogledao. Ljubav na prvi pogled, ludilo, odmah se osjetila hemija, odmah smo pravili djecu bukvalno. Sve je bilo idealno, ja nikad nisam doživjela takvu ljubav, imala sam 23 godine, mlada i naivna. Mi kad smo se upoznali, to je bilo toliko lijepo, ja to ne mogu da opišem, ali shvatila sam da je sve bila iluzija. Ja sam stalno tražila taj naš prvi period veze, ali od toga nema ništa – izjavila je pjevačica.

PROČITAJTE  Tanja čitala poruke u emisiji: Ukrao joj 150.000 eura i tokom video poziva rekao djeci "mama vam ima dečka"!

(Express/pink)

Autor: A. P.

ISTRAGA JOŠ TRAJE: Hoće li britanski patolog napokon rasvijetliti smrt Lane Bijedić

Ova tri horoskopska znaka su neviđeno NEUREDNA: Gdje god da krenu, ostave smeće za sobom