in

Zbog odnosa s Novakom mediji u Srbiji pišu o Hauserovoj Loli: “Kako će Jelena reagovati na ovo

Srbijanski mediji raspisali su se o uzbekistanskoj pijanistici Loli Astanovoj, nakon što je Novak Đoković u gostovanju na RTS-u najavio njen dolazak na Adria Tour koji će biti održan u nekoliko gradova na Balkanu u narednih nekoliko dana.

Lola je regionalnoj publici najpoznatija po suradnji sa Stjepanom Hauserom, s kojim je redovito potpirivala glasine o vezi, no nikada se o svom odnosu nisu jasno izjasnili.

 

View this post on Instagram

 

Für Elise ?

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Lola će uz srbijanskog violinistu Nemanju Radulovića zabavljati ljubitelje tenisa na turniru koji će se održati u Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Zadru i Crnoj Gori.

 

View this post on Instagram

 

1, 2 or 3? Tis the season to be sparkly ?❄️? * * * #pianist #holidayseason #sparkly #dress #magical #piano

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

“Sa zadovoljstvom mogu najaviti jednog od vodećih violinista svijeta i naravno naš ponos Nemanju Radulovića, koji je izuzetan čovjek i vrlo lako je prihvatio poziv kada smo se čuli prije par sedmica. On će doći sa svojim orkestrom. Pored njega, nastupit će i jedna od vodećih svjetskih pijanistica Lola Astanova. Nastupit će i dječji zbor Dečija čarolija koji će otpjevati i našu himnu i još jednu pjesmu, bit će i koreografija koja će pratiti dječji zbor i nadamo se da će ta lijepa slika biti poslana u svijet”, otkrio je Đoković o turniru koji se igra predstojećeg vikenda.

Srbijanski mediji priču su dodatno izdramatizirali.

“Već duže vrijeme se špekulira kako je Lola zainteresovana za Novaka i kako svaku priliku koristi kako bi došla s njim u neki bliži kontakt. Ostaje pitanje kako će Jelena reagovati na to što je Novak osim Radulovića odlučio na ovaj turnir pozvati upravo nju”.

 

View this post on Instagram

 

@djokernole and I have been following each other for a while now, but met in person only last night, and I wanted to share something with you. While I have been fortunate to meet many accomplished, successful and famous people in my life, oftentimes, those meetings felt underwhelming, as their personal qualities didn’t live up to their professional achievements. But for all of Novak’s truly extraordinary accomplishments as an athlete, he is an even more impressive human being – kind, humble, compassionate, curious and caring. Novak, thank you for being an inspiration, and it is an honor to call you my friend! Good luck this Friday, we’ll be cheering you on ??? P.S. You guys should all check out and consider supporting @novakfoundation because you would be a part of something genuine and meaningful!

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

Autor: D. K.

U dalekom svemiru uočen novi tajanstveni signal: Crna rupa ili vanzemaljci

Razbjesnilo je pitanje koje joj je poslao tip s Badooa