in ,

Zbog pandemije Japanci zabranili vrištanje u zabavnim parkovima

Ovaj zahtjev može se činiti prilično kompliciranim za provođenje, imajući na umu kako većina onih koji se vozi vozovima smrti uživa upravo u vikanju, te na taj način pokazuju razne emocije….

Da, dobro ste pročitali – zaboravite na vikanje kad se vozite preko 100 na sat i okrećete se gore, dolje, lijevo ili desno. Jednostavno, Japanci su odlučili nakon koronavirusa smanjiti rizik, a jedan od načina, očito – jest i ovaj.

Udruženje japanskih zabavnih parkova, kojoj pripada većina tematskih parkova u zemlji uključujući i Disneyland, izdalo je u najmanju ruku zanimljive smjernice. Naime, pojavom koronavirusa, zabavni parkovi u februaru su se zatvorili širom države, a kako bi ubuduće sve proteklo u najboljem redu, prilikom ponovnog otvaranja dane su jasne smjernice.

Tako će primjerice gosti na vozovima smrti ubuduće morati nositi maske, a morat će se suzdržati i od vikanja i vrištanja u vožnji, kako bi minimalizirali rizik od infekcija.

Ovaj zahtjev može se činiti prilično kompliciranim za provođenje, imajući na umu kako većina onih koji se vozi vozovima smrti uživa upravo u vikanju, te na taj način pokazuju razne emocije. Uglavnom je to nehotično, jednostavno, kad vas okrene naglavačke vlak koji ide 150 na sat – vikanje je logičan odabir!

Ostale mjere manje više su predvidljive, a uključuju jače sanitarne mjere, provjeru tjelesne temperature, pa i socijalnu distancu. Također, zaposlenicima se savjetuje i što manje razgovora s posjetiteljima, kako bi se opasnost svela na minimum.

Autor: A. P.

NOVO ŽARIŠTE: Testirani uposlenici i djeca iz vrtića, čekaju se rezultati

NAJLUĐA TRANSFORMACIJA KOJU STE IKAD VIDJELI: Ova žena imala je čak 169 kg, a danas je prava ljepotica