in

ŽELI MUŠKARCA PORED SEBE! “Već dvije i po godine nisam imala čak ni flert”

Da li je moguć četvrti brak?

Nataša Bekvalac (40) ne krije da najviše uživa u vremenu koje provodi sa ćerkama Hanom i Katjom, priznaje da još nije upoznala muškarca koji bi je zaintrigirao, ali ga, kako kaže, željno iščekuje.

Kakav je tvoj emotivni status?

– Na emotivnom planu, kod mene je jedna velika nula. Već dvije i po godine nisam imala čak ni flert. Voljela bih da kažem da sam barem to imala. Ali rekli su mi da je 2021. moja godina i da će mi se desiti sudbinska ljubav, da ću upoznati muškarca za čitav život. Pripremam se za to. (smijeh)

Ako se to zaista desi, da li je moguć i četvrti brak?

– Teško da ću su opet odlučiti na brak, ali na ljubav uvijek pristajem.

Da li voliš da šopinguješ, kao većina žena?

– Moram biti iskrena, nisam ljubitelj šopinga uopšte. Uvijek ga za mene obavljaju neki ljudi koji se od mene više razumiju u sve to. Vrlo sam ležerna kada je garderoba u pitanju i sav propratni materijal, čak i previše ležerna, pa onda to obavljaju stručnjaci.

Nedavno su u medijima osvanule fotografije na kojima se ljubiš sa jednim muškarcem…

– Glupo mi je da to komentarišem jer je to moj prijatelj, a poznato je da se ja sa svojim prijateljima i prijateljima mojih prijatelja cmačem. Posebno kada su neke vesele večeri, kao što je bila ta. O tome da djecu cmačem u usta ne treba da pričam. To je moja stvar, kao što je stvar svake majke kako će da ljubi svoju djecu, a između ostalog i bliske ljude. Cmoknemo se, pa šta?!

PROČITAJTE  NEĆETE JE VIDJETI U JAVNOSTI! Ova ljepotica je kćerka Džeja Ramadanovskog

Korona me je dovela u red

Kako pandemija koronavirusa utiče na tebe? Mnogi se žale da su se ugojili…

– Meni je ovo vrijeme dobrodošlo jer se trudim da ga hedonistički koristim. Prvo, nikada ranije nisam bila čitav dan sa svojom djecom, a to je predivno iskustvo. Drugo, vježbam, divno se hranim, kuvam, odlazim ranije na spavanje… Ja sam, zapravo u 11 uveče bukvalno pokošena.

Nedavno si krstila Katju. Čini se da je taj dan bio idiličan, barem ako je suditi prema tvojim objavama na Instagramu…

– Svaki dan je idiličan sa mojim kćerkama. Ovo nije fraza, jer je poznato da ja nisam neko ko uljepšava stvarnost. Ja zaista živim izbalansiranim životom u kojem nema mjesta stresu.

Da li se nekada posvađaš sa Hanom, u pubertetu je?

– Hana i ja se nikada nismo posvađale. Prihvatila sam da je njena generacija nova, a tek Katjina… Pokušavam da kao roditelj nađem balans između onog što je moderno, onog što svi rade u njenim godinama i onoga što ja smatram ispravnim i za sada nemamo problema.

(Express/alo)

Autor: A. P.

Ovo povrće ubija heliko bakteriju, sprječava kiselinu i karcinom želuca: Dovoljno je jesti 70 grama dnevno!

KOŠTAO GA ČITAVO BOGATSTVO! Ovaj pjevač kupio Titov automobil!