in

Žena je danima spavala na klupi, a onda je njena priča dospjela na Facebook

Veliki broj postova koji se dnevno objavljuju na društvenim mrežama, nažalost, sadrži apele za pomoć i čini se da ih nikada nije bilo više. Što je još tužnije, nerijetko samo tu i ostaju kao pisani trag da među nama postoje oni kojima je neophodna pomoć.

eđutim, dokaz da nije uvijek tako i da među nama još uvijek postoje oni koji ne okreću glavu od problema jeste ova priča iz Zrenjanina.

U grupi na Fejsbuku “Obrok za porodicu Zrenjanin” juče je objavljen apel za pomoć njihovoj sredovječnoj sugrađanki.

– Važno, ova žena danima boravi na klupi na magistrali. Žene iz okolnih radnji je hrane. Ona je beskućnik, spava na ulici, nema nikoga. Molim sve da dijele ovu objavu ne bi li neko od nadležnih odreagovao i sklonio ženu sa ulice. Tuga, ovdje smo zaista nemoćni, osim obroka i ćebeta mi joj više pružiti ne možemo. Hvala ženama iz trafike koje su nas obavijestile u nadi da zajedno riješimo…ali ne znam kako. Dijelite, ko može neka joj odnese ćebe. Hvala – glasila je objava uz napomenu da nesrećna žena ima ličnu kartu.

Nakon samo dva sata, humani sugrađani su joj obezbjedili nešto hrane i ćebe kako bi joj još jedna predstojeća noć na ulici bila bar malo lakša, piše Blic.

Autor: Krtica.net

Velja Nevolja i Darko Elez su imali zaista pakleni plan. Propao im je

Prijedlog za ručak koji će vas oduševiti: Najjukusnije tikvice iz rerne