in

Ženo, blokiraj se sama: O najnovijem blamu Aleksandre Radović svi pričaju, evo šta je pisala Kanye Westu!

Dok Kanye West ovih dana privlači pažnju na Twitteru bizarnim snimcima i objavama, jedna srpska pjevačica privukla je pažnju svojom objavom, a u pitanju je Aleksandra Radović

Reper i suprug Kim Kardashian nedavno je objavio snimak kako urinira po Zlatnoj gramofonskoj statui dodijeljenoj na Gremiju koju je prethodno stavio u WC šolju, ali mu je nalog ubrzo bio blokiran.

Na ovu mrežu vratio se u istom stilu, pa ponovo privlači pažnju, a posljednji put tako što je za manje od 60 sekundi shareovao više od 40 pravoslavnih ikona.

 

Objavio je onu na kojoj je Isus Hrist, Bogorodica, Bijeli Anđeo, Arhangel Mihajlo, Sveti Đorđe…

 

Dok mnogi zamjeraju Kanyeu na ovakvom nedoličnom i skandaloznom ponašanju, oglasila se Aleksandra Radović koja ga je, kako izgleda, podržala u tome. Pjevačica je repostovala njegovu objavu sa jednom od ikona koje je objavio, a uz to je ostavila i komentar.

 

– Nedokučivi su silni putevi Gospodnji – napisala je uz emotikon koji grli i koji se moli, kao i uz hešteg “Kanye West”.

“Joj, koja blamčina”, “Blokiraj se sama”, “Mogla bi da mu uradiš neku pjesmu”, “Šta si ti Bogu ugriješila?”, komentari su na objavu Aleksandre Radović.

 

(ekskluziva.ba)

 

Autor: Z. K.

Pas je pomogao prijatelju da pobijedi neobičnu fobiju, prizor je raznježio internet

Objavljeni detalji pada srpskog vojnog aviona. Piloti su bacili rezervoare s gorivom