in

Život će se promijeniti iz korijena u narednim danima za ove horoskopske znakove

U ovom periodu, tri planete dovršavaju svoj retrogradni hod, dok ostale planete već idu direktno.

Ovaj period je idealan da krenemo sa ostvarivanjem svih planova i želja koje već dugo imamo. Iskoristite ovaj period, jer će trajati samo do 27. aprila. Nakon toga, ostatak godine će biti ispunjen retrogradnim tranzitima.

Evo kako će svaka planeta utjecati na naš život, a naročito će utjecati na tri horoskopska znaka:

U ovom periodu, tri planete dovršavaju svoj retrogradni hod, dok ostale planete već idu direktno.

Mars je energetska raketa našeg neba, vlada energijom, vožnjom i ne dopušta nam da odustanemo, čak i kad su male ili nikakve šanse za uspjeh.

Kada se Mars kreće u direktnom hodu, to je odličan trenutak da pokrenete biznis,promijenite posao ili bilo šta što ste zamislili, jer su velike šanse da to i ostvarite.

Saturn, vladar dugovječnosti i odgovornosti, takođe može mnogo da pomogne u pokretanju iz mrtve tačke. Ova planeta voli da “zaviri” u detalje kako bi obezbijedila dugoročan uspjeh. Saturn nam donosi dozu optimizma i hrabosti.

Merkur, vladar komunikacija, je u direktnom hodu, što nam donosi boljitak.

Jupiter, božanstvena planeta čuda i izoobilja, kretat će se u znaku Vodolije u ovom period. Ovo je vrijeme u kojem možemo da primimo veliku nagradu za uspješno završen težak posao, ili da počnemo da planiramo ciljeve na duži rok.

Sve čime Vodolije vlada (budućnost, tehnologija, nauka, društveno angažovanje) će u ovom periodu doživeti ekspanziju.

Uran nam pomaže da postepeno razvijemo svoje potencijale i da se otrgnemo od prošlosti. To je takođe planeta genijalnosti, pa je ovo idealno vrijeme da razradimo kreativne ideje i da izađemo iz kutije.

Uz podršku drugih planeta koje idu direktno, možete krenuti u nešto toliko veliko da će vam zauvijek promijeniti život.

PROČITAJTE  Horoskop za januar 2021. – Prognoza za sve znakove

Konačno, Neptun, naša nestvarna planeta imaginacije, božanske ljubavi i vjere, prolazi kroz Ribe u svom direktnom hodu. S njom i naša kreativnost cvjeta.

Ovo može biti period kada zavirimo u svoje snove i u tajne nade svijeta, i posmatramo kako neka srodna duša ulazi u naš život. Ali važnan je unutrašnji rad, da sami do toga dođemo, da ne sjedimo i čekamo da nas se desi.

Ovaj period će biti povoljan za sve nas, a naročito za ova tri znaka. Rakovima, Ribama i Djevicama će se život promijeniti iz korijena, piše Alo.rs

Autor: K. B.

Testirajte kakav ste detektiv: Kako je žena preživjela?

Gore društvene mreže: Vučić na ispitu osvojio 105 bodova od mogućih 100!