in

ZLOČIN KOJI JE ZALEDIO BALKAN Danima je prijetio osvetom bivšoj djevojci, a onda je počeo pakao

Osumnjičeni za iživljavanje nad nekadašnjom djevojkom D. S. (53) bio ljut na nju što se iselila iz stana i uzela mu 12.000 dinara (oko 200KM)

Srđan M. (37), zvani Homoljski Arkan, iz Laznice kod Žagubice danima je, kako se sumnja, planirao otmicu bivše djevojke D. S. (53) iz Bora, a prijateljima je pričao da mora da joj se osveti jer mu je slomila srce i ispraznila novčanik.

Podsjetimo, Srđan M. je osumnjičen da je 21. aprila oteo D. S. ispred borske bolnice, odveo je u kolibu u šumi, brutalno je pretukao i ostavio vezanu bez hrane i vode. Dok ju je tukao, navodno joj je rekao „da će sada imati dovoljno vremena da razmisli kako se on osjećao kada ga je ostavila“. Nesretna žena je poslije tri dana uspjela da odveže konopac s ruku i potraži pomoć u policiji.

Ogovarao je

Poznanici uhapšenog Srđana M. kažu da je on sa D. S. bio u vezi duže vrijeme i da su živjeli zajedno. – Međutim, ona je iznenada odlučila da ostavi Srđana i iselila se iz stana. Njega je to baš povredilo, danima posle toga je po selu pričao da će joj se osvetiti i da će ga zapamtiti – priča poznanik osumnjičenog.

Prema njegovim rečima, Srđan M. je pričao da će na društvene mreže okačiti golišave fotografije svoje 16 godina starije bivše devojke. – Na taj način je želeo da je osramoti. Imao je čak ideju da te slike dostavi medijima. Ogovarao ju je po selu, nazivao je kurvom i kovao osvetu. Nažalost, izgleda da se odlučio za najdrastičniju i najbrutalniju varijantu – otmicu i mučenje – pričaju mještani sela Laznica.

PROČITAJTE  NA GRANICI SA BIH: Pao srbijanski "lovac" , jedan pilot poginuo dok se za drugim traga

Kako kažu, njihov komšija, koji sebe naziva Homoljskim Arkanom, pričao je i da ga je D. S. pokrala. – Pričao je da se jednog jutra probudio i da D. S. nije bilo u stanu. Ubrzo je shvatio da ga je napustila, ali i da mu je uzela 12.000 dinara. Govorio je da je mnogo povrijeđen, da mu je srce slomljeno i da ne može da shvati zašto ga je ostavila bez riječi – kažu sagovornici Kurira.

Mogla da umre

Prema riječima izvora iz istrage, sumnja se da je Srđan M. detaljno i danima planirao otmicu. – Sve je izveo kao na filmu. Unaprijed je obezbijedio kolibu u koju je odveo žrtvu. Znao je da tamo nema nikoga i da niko neće ni čuti, ni vidjeti šta se dešava. Bio je brutalan, a o tome svjedoče povrede na ženinom telu. Jadna žena, tri dana vezana u šumi, bez hrane, bez vode i još premlaćena. Mogla je da umre – kaže izvor. Srđan M. je na saslušanju u Osnovnom tužilaštvu u Boru priznao krivično dijelo zlostavljanja i mučenja i određen mu je jednomjesečni pritvor.

Srđan M. je prilikom otmice imao pomagača. Naime, on je zamolio jednog druga da ga odveze iz Bora do Žagubice, a kada je ugledao D. S. kod doma zdravlja, naredio je prijatelju da stane, a on je izašao i preteći gasnim pištoljem ugurao ženu na zadnje sjedište, a prijatelju rekao da vozi. – Preplašen čovek odvezao ih je do početka šume i ostavio, ali Srđana nije prijavio policiji jer ga se plaši – kaže izvor i dodaje: – Voli da mafija po selu, kači neke zlatne krstove oko vrata, kajle, naziva sebe Arkanom. Hapšen je više puta i osuđivan.

PROČITAJTE  Horor u Klinici za plućne bolesti: Pacijentica izazvala požar cigaretom?

Autor: Krtice.net

Otvaraju se frizerski i kozmetički saloni, cvjećare, ali ima jedan uslov

Znate li kako je biti otac djevojčice? Ovih 10 stvari vam sigurno niko nije rekao prije