in

ZLOKOBNO PROROČANSTVO ILI PUKA SLUČAJNOST? Prije 8 godina upozorio da stiže korona, a zatim zašutio

Jedna objava na Twitteru kao da nas je pokušavala upozoriti

Naša svakodnevica drastično se promijenila od 25. veljače 2020. godine naovamo. Naime, upravo toga dana zabilježen je prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, a COVID-19 prisilio nas je na neko novo i nimalo dopadljivo normalno. Donijelo je maske preko lica, čestu dezinfekciju ruku, brojne restrikcije, gospodarski pad, a mnogi su izgubili i voljene osobe.

Da nam je netko pričao što će nas sve zadesiti, ne bismo mu povjerovali, ali jedna objava na Twitteru kao da je pokušavala na to upozoriti, i to prije punih osam godina!

Taj tvit je 3. lipnja 2013. godine objavio izvjesni Marco Acortes, koji je tada kratko i jasno napisao: Koronavirus… dolazi. prenosi “Net“.

Acortes je s te društvene mreže nestao krajem 2016. godine, pa sve sluti da od njega nikada nećemo dobiti odgovor na što je točno mislio, odakle ta izjava.

Istina, koronavirusi su prvi put otkriveni u 1930-ima, možda se Acortes referirao na nešto sasvim tada smisleno i logično, ali morate priznati da njegova objava danas zvuči kao neko zlokobno proročanstvo.

Haber.ba

Autor: A. P.

Voditeljica šokirala izjavom: Slala sam djecu u Mikinu školu I OPET BIH

Lahmacun: Recept za lažnu pizzu s mljevenim mesom koja će vas oduševiti