in

Znate li čime se bavi najstarija kćerka Ace Lukasa? Ova ljepotica se nije oslanjala na poznatog oca, nego je sama izgradila svoju karijeru!

Miljana Vuksanović ima 29 godina i radi kao profesionalni šminker na televiziji.

Folk zvijezda Aca Lukas ima četvoro djece, Miljanu, Lazara, Andreja i Viktoriju, a njegova najstarija kćerka je veoma uspješna i ne eksponira se u javnosti.

Naime, Miljana Vuksanović ima 29 godina i radi kao profesionalni šminker na televiziji.

Sudeći po fotografijama koje Miljana objavljuje na svom Instagram profilu, uživa u kreativnom poslu, te gotovo svakodnevno objavljuje svoje radove, ali i sebe šminka u raznim bojama i stilovima.

“Ljepotica”, “Tatina princeza”, “Toliko skromna i slatka, divna si”, samo su neki od komentara na Miljanine fotografije.

Miljana se krajem maja 2018. godine porodila, kada je i naš folker postao deda jedne djevojčice.

– Previše sam griješio u životu. Ali ko nije griješio?! Napustio sam prvu ženu i ostavio dvoje djece, onda sam napustio drugu ženu i ostavio dijete… Nisam bio pored te djece, ali danas imam divan odnos sa njima. Smijem da kažem da sam sada sa četvrtim djetetom nadoknadio sve što sam propustio do sada. Moram da priznam da najviše volim Viktoriju, ona je moja mezimica. Ali to je zato što sam nju dobio sa 43 godine i tek tada sam shvatio šta znači biti otac i osjetio srž očinstva – rekao je jednom prilikom Lukas za domaće medije.

Autor: K. B.

Stručnjaci nimalo optimistični: “Koronavirus će zauvijek ostati sa nama…”

Društvene mreže se usijale zbog Jelene Karleuše i njene kćerke: Svi u nevjerici gledali u ovaj detalj!