in

ZVAO JE BUDALOM: Saša prosio Zlatu a mama željela samo ovu pjevačicu

Zlata je Sašu oduševila ne skromnošću nego jeftinom cijenom večere koju je naručila

U periodu u kome su estradne aktivnosti rijetke, novih izdanja, promocija, gostovanja… nema većinom se ispisuju detalji iz muzike koji ne kazuju ništa novo. Upravo se piše o nečem što je već napisano. A očito pišu oni koji nisu upoznati sa detaljima teme o kojoj govore.

Tako se po zna koji put piše o ljubavnoj idili Zlate Petrović sa Sašom Popovićem, o njihovom zabavljanju, ljubavi… Kažu da je Zlata na prvom sastanku u hotelu sa Sašom naručila pileću džigericu i rakijicu što je njega oduševilo. Kaže Zlata oduševila ga je njena skromnost jer je bila skromnija od prethodnice pa kaže „Saša mi je otkrio da se zabavljao sa nekom budalom prije mene koja je bila ukočena, tražila škampe i vino pa je ostajao gladan uz njen meni“.

Ne kaže Zlata ili se samo pravi nevješta a možda i ne želi da kaže o kome je riječ… sa razlogom. Riječ je o Nedi Ukraden koja nije ukočena nego je oduvijek bila damskog ponašanja a škampe su joj bile omiljeno jelo oduvijek kao i čaša crnog vina uz to jelo. Zlata je Sašu oduševila ne skromnošću nego jeftinom cijenom večere koju je naručila, što je ovome odgovaralo jer je poznati „dinar efendija“ a ostao je gladan jer vjerovatno nije to naručio sebi.

Potom Zlata ističe da je Saša i prosio, ali da je to za nju bilo pogrešno vrijeme u šta opet ne vjerujemo jer oni koji ga dobro poznaju i tu ljubavnu situaciju koja se dešavala, Sašina mama nije bila uopšte za tu vezu, dok je Nedu naprosto obožavala.

PROČITAJTE  Nekada slavnu Aliciu Silverston ljudi više i ne prepoznaju na ulici

Autor: Krtice.net

Konačno dobre vijesti za građane Srbije stižu iz Evropske unije

Detalji tragedije u Kliničkom centru u Nišu: “Krv svuda oko mene” javila je porodilja mužu dok je on slavio rođenje drugog djeteta