in

Zvijezda Teorije velikog praska ostavila fanove u čudu priznanjem o seriji

Zvijezda serije Bing Bang Theory Mayim Bialik, koja je utjelovila lik Amy Farrah Fowler tokom devet godina emitiranja ove serije, priznala je kako nije pogledala nijednu epizodu serije u cjelini.

“Nikad nisam pogledala epizodu u cjelini. Ne gledam sebe na televiziji. Nikad nisam sjela i pogledala epizodu naše serije”, otkrila je za Metro.

“Vidjela sam neke isječke, ali ne, ne gledam sebe”, pojasnila je glumica.

Govorila je i o vezi između Amy i Sheldona.

“Mislim da je to stvarno lijep primjer kako zapravo izgleda bezuvjetna ljubav. Bilo je puno prihvaćanja, prilagodbi i tolerancije. Trebalo nam je devet godina da pokažemo publici zašto Sheldon uopće želi djevojku. Ključ je u pronalaženju ravnoteže. Mislim da su scenaristi napravili odličan posao”, kazala je Mayim.

 

View this post on Instagram

 

A thrilling night at @colbertlateshow with these folks. Make sure to tune in tonight ❤️

A post shared by mayim bialik (@missmayim) on

Otkrila je i kako se ekipa slagala nakon što se kamere ugase.

“Simon Helberg, koji je utjelovio lik Howarda Wolowitza, bio je jedan od najsmješnijih ljudi s kojim sam sarađivala, tako da su to bila zaista lijepa vremena. Prije svakog snimanja smo se zagrlili, a svako je imao i posebne rituale. U prvih nekoliko godina ja sam uvijek pila Colu i jela luk”, prisjetila se.

“Snimanje posljednje epizode bilo je vrlo emotivno. Radili smo zajedno deset godina. Likovi koje smo glumili postali su naš drugi identitet”, zaključila je Mayim.

Austrija donijela novu odluku o prelasku granice za osobe sa Balkana

Poznata pjevačica doživjela biciklističku nesreću i objavila “krvavu” fotku iz bolnice