in

Zvijezda Teorije velikog praska ostavila fanove u čudu priznanjem o seriji

Zvijezda serije Bing Bang Theory Mayim Bialik, koja je utjelovila lik Amy Farrah Fowler tokom devet godina emitiranja ove serije, priznala je kako nije pogledala nijednu epizodu serije u cjelini.

“Nikad nisam pogledala epizodu u cjelini. Ne gledam sebe na televiziji. Nikad nisam sjela i pogledala epizodu naše serije”, otkrila je za Metro.

“Vidjela sam neke isječke, ali ne, ne gledam sebe”, pojasnila je glumica.

Govorila je i o vezi između Amy i Sheldona.

“Mislim da je to stvarno lijep primjer kako zapravo izgleda bezuvjetna ljubav. Bilo je puno prihvaćanja, prilagodbi i tolerancije. Trebalo nam je devet godina da pokažemo publici zašto Sheldon uopće želi djevojku. Ključ je u pronalaženju ravnoteže. Mislim da su scenaristi napravili odličan posao”, kazala je Mayim.

 

View this post on Instagram

 

A thrilling night at @colbertlateshow with these folks. Make sure to tune in tonight ❤️

A post shared by mayim bialik (@missmayim) on

Otkrila je i kako se ekipa slagala nakon što se kamere ugase.

“Simon Helberg, koji je utjelovio lik Howarda Wolowitza, bio je jedan od najsmješnijih ljudi s kojim sam sarađivala, tako da su to bila zaista lijepa vremena. Prije svakog snimanja smo se zagrlili, a svako je imao i posebne rituale. U prvih nekoliko godina ja sam uvijek pila Colu i jela luk”, prisjetila se.

“Snimanje posljednje epizode bilo je vrlo emotivno. Radili smo zajedno deset godina. Likovi koje smo glumili postali su naš drugi identitet”, zaključila je Mayim.

Autor: D. K.

Austrija donijela novu odluku o prelasku granice za osobe sa Balkana

Poznata pjevačica doživjela biciklističku nesreću i objavila “krvavu” fotku iz bolnice